… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Így indulj neki a fesztiválszezonnak!

Így indulj neki a fesztiválszezonnak!

A nyár kezdetével a fesztiválok is elindultak, rengeteg program közül válogatatunk idén is! Nekünk mindig gondot okoz a megfelelő öltözék kiválasztása egy-egy ilyen alkalomra! Összeállítottunk néhány alapdarabot, amikben kényelmesen érezheted magad és divatos lehetsz mindegyik rendezvényen!

Elegáns           
Attól még, hogy fesztiválról beszélünk, nem kell feltétlenül gumicsizmában és játszóruhában mennünk. Természetesen ne a legelegánsabb estélyinkben induljunk neki a bulinak, de egy kis ruha telitalpúval vagy saruval nagyon jó választás lehet. A maxi ruhát nem ajánlanánk, mivel ez nem az a hely, ahol érdemes végig söpörni a földet. Szép kiegészítőkkel fel lehet dobni bármelyik szettet.

Military
A sportos, enyhén katonai stílusú ruhák tökéletesek lehetnek az éjszakai menetelésben. Nagyon kényelmesek és praktikusak, lehet velük fűre ülni, nagyon jól eltakarják az este nyomait. Nem muszáj csak feketébe és zöldbe öltözni, feldobhatod a kinézetet egy kis piros színnel, így mégsem olyan komoly.

Kényelmes       
Talán az egyik legfontosabb szempont ilyenkor a kényelem. Egy este alatt több koncertet, helyszínt kell bejárnunk, ki tudja, milyen időben! Így mindig tartsuk szem előtt, hogy kényelmes cipőnk, viseletünk legyen, amiben bármikor jól érezzük magunkat! Az egyértelmű, hogy ez nem a tűsarkuk ideje, egy tornacipő vagy egy szandál sokkal megfelelőbb erre a célra!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest