… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ian Somerhalder, a hősszerelmes vámpír

Ian Somerhalder, a hősszerelmes vámpír

A Vámpírnaplók sármos rosszfiúja a valóságban igazi hősszerelmes, a főzéssel veszi le a lábukról a lányokat, és bárhová képes elmenni a nagy Ő-ért. Ian Somerhalder nemrégiben szerelemről, és a sorozat kulisszatitkairól mesélt.

sajtoklub.rtlklub.hu

Ian Somerhaldert a legtöbb néző a Lostban ismerhette meg, a színész Convingtonban született, ahol a vérbeli vidéki gyerekek életét élte. „Mikor ötéves voltam egyfolytában a barackfánkról ugráltam, a szüleimet emiatt folyamatos rettegésben tartottam.”

A híres színész kezdetben modellként dolgozott, majd a sors 17 évesen a színész karrier felé sodorta, állítása szerint, ha nem sikerült volna a Hollywoodi álom, ma legszívesebben tengerbiológusként dolgozna. A színésznek az igazi hírnevet a nagy népszerűségnek örvendő amerikai tv sorozat a Vámpírnaplók hozta meg, mely 2009-ben indult útnak. Kezdetben sokan az Alkonyat filmek másolatának tartották a csupán, de csakhamar kiderült, hogy a sorozat egy új nézőpontba helyezi a vámpírlétet. És, hogy miért olyan népszerűek a ma a vámpírfilmek? „Emberként sokan érzünk vonzalmat olyan dolgok iránt, ami egyszerre nagyon szexi, és veszélyes. Ebben rejlik a varázsuk.”- mondta Somerhalder.

A forgatás azonban nem mindig leányálom
Ian Somerhalder a forgatásokkal kapcsolatban elmondta, a legnehezebb része a vámpírszerepnek az éjszakai munka, és a hideg. „Sokszor egész éjjel dolgozunk akár reggel 7-ig is, nappal alszunk, éjszaka pedig indulunk vissza forgatni. Kicsit tényleg olyan, mintha vámpírok lennénk. Emellett sokszor forgatunk Atlantában, ahol legtöbbször kifejezetten hideg van, legutóbb -9 fokban vettünk fel egy jelenetet, és a hideg szinte égetett. Ilyenkor a legtöbb stábtag úgy van felöltözve, mintha Szibériában lennénk, míg mi, akik a jelenetbe vagyunk, sokszor félmeztelenül ácsorgunk a hidegben.”

Hősszerelmes, vagy rosszfiú a valóságban?
A harmadik évadban Damon egy időre megváltozik, és rosszfiúból átmegy védelmező hősszerelmesbe, tulajdonképpen karaktert cseréltek Paul Wesley-vel a sorozat másik főszereplőjével. Bár sokan furcsállták a hirtelen váltást, Somerhalder szerint semmi különös nincs abban, hogy a karakter megváltozott. „Az élet is ilyen, az emberek napról napra változnak egy kicsit. Tapasztalatok, szerelmek, félelmek. Ezek mind olyan dolgok, melyek alakítanak bennünket.” A színész elmondta rengeteg jellemvonása megtalálható Damon karakterében. „Talán az egyetlen, amiben igazán eltérünk, a tény, hogy Damon időnként átvált mániákus sorozatgyilkosba.”

Ugyanakkor a sármos rosszfiú karaktere mögött úgy tűnik mégis érző lélek lakozik, Somerhalder a lányokhoz a hasunkon keresztül találja meg legtöbbször az utat. „Én úgy nyűgözök le egy lányt, hogy főzök neki. Mondják, hogy a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, el kell árulnom, hogy ez a nőkkel sincs másképp. Egyébként olyan is előfordult már, hogy hirtelen jött ötlettől vezérelve Párizsba repültem, hogy lássak valakit, ha csak egy ebéd erejéig is.”

Most akkor együtt vannak, vagy nem?

sajtoklub.rtlklub.hu

Nina Dobrev-ről a Vámpírnaplók főhősnőjéről és a színészről korábban rengeteg pletyka látott napvilágot, egyik nap eljegyzik egymást, más nap már a szakításról beszélnek. „Igazán élvezi az életet, látszik rajta, hogy vágyik arra, hogy megtapasztaljon, és átéljen mindent.”- mondta Somerhalder korábban a színésznőről. Bár a US Weekly ezt az interjút néhány hónappal ezelőtt úgy közölte le, mintha a pár hivatalosan bejelentette volna szerelmét, később Nina Dobrev tagadta a kapcsolatot, kiderült, a nyilatkozat nem pont ebben a formában hangzott el. A pár csupán arra a kérdésre válaszolt, hogy mit szeretnek kollegáikban. Így tehát hivatalosan továbbra sem tudni semmit, annyi azonban biztos, hogy a két főszereplőt gyakran érik tetten félreérthető helyzetekben, folyton együtt látni őket, és a legtöbb eseményen kézen fogva jelennek meg.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest