… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Hollywood legújabb felfedezettje: Armie Hammer, a magányos lovas

Hollywood legújabb felfedezettje: Armie Hammer, a magányos lovas

Mindössze csak 26 éves máris egy olyan színészlegenda mellett kapott főszerepet, mint Johnny Depp. Armie Hammernek a hamarosan mozikba kerülő A magányos lovas című film főhősének gyerekkori álma vált valóra a szereppel. Jerry Bruckheimer rendező szerint, az új franchise igazi sztárt csinál majd a fiatal színészből. 

A magányos lovas egy 30-as évekbeli rádióműsor alapján készült, a vadnyugaton játszódó történetben egy cowboy és egy indián közösen oszt igazságot. „Azt hiszem minden gyerek arról álmodik, hogy egyszer vadnyugati cowboyként keresi meg a kenyerét. Én is ilyen voltam.”- nyilatkozta Armie Hammer, akinek magának is akadtak a szabadságért és a békéért küzdő felmenők családjában. Hammer vérében állítólag indián vér csörgedezik, a családfakutató szerint egy cseroki indiánvezér leszármazottja.

De nem csak a régi felmenők között akad indián rajongó, a sztár édesapja szintén a történet megszállottja volt. „Édesapám A magányos lovas történetén nőtt fel, így az én gyerekkoromnak is részese volt.” – mondta Hammer, aki szerint a film tömegeket fog megszólítani, hiszen édesapjához hasonlóan mások életében is mély nyomokat hagyott a történet. Mikor arról kérdezték, milyen volt a közös munka Johnny Deppel, Hammer azt nyilatkozta, hogy hamar meg volt az összhang köztük, és mindketten készen állnak a franchise következő részére. A női rajongók számára azonban van egy rossz hírünk, a színész a valóságban csöppet sem magányos, 3 éve feleségül vette élete nagy szerelmét. A magányos lovas július 11-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest