… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Hogyan válasszuk ki a tökéletes fehérneműt a nagy napra?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes fehérneműt a nagy napra?

Az esküvő minden nő számára az egyik legfontosabb pillanat az életében. Nem csoda, hiszen kislány korunk óta arról álmodozunk, hogy milyen is lesz, amikor hófehérben, igazi hercegnőként vonulunk majd az oltár elé: milyen virágból lesz a csokrunk, hogy fog kinézni az álomruhánk és milyen hosszú lesz a fátylunk. Azonban ha közeledik a nagy nap, minden sokszor annyira felgyorsul, hogy már csak kapkodjuk a fejünket, az események szinte maguktól történnek. Ám, ha már kiválasztottuk a tökéletes ruhát, ne feledkezzünk el a kizárólag a nagy napra választott fehérneműről sem!

Hogy megtaláljuk a tökéletes fehérneműt éppolyan fontos, mint kiválasztani azt a bizonyos, rég megálmodott ruhát. Mint, ahogy a ruha kiválasztását sem hagyhatjuk az utolsó pillanatra, úgy a fehérneműt is érdemes minél előbb beszerezni. Sok esküvői ruhaüzlet már rendelkezik külön fehérnemű kollekciókkal, hiszen a megfelelő melltartó és alsónemű kiválasztása nemcsak esztétikai, hanem kényelmi szempontból is nagyon fontos. Minden menyasszonyi ruha más, legyen kivágott, pánt nélküli vagy nyitott hátú, mindhez más-más melltartó illik, és, mivel mi, nők is nagyon sokszínűek vagyunk, mindenképpen érdemes hangsúlyt fektetni arra, hogy mi az a darab, amiben az egész napot eltöltjük, és hajnalban, mikor a vendégek elszivárognak, elbűvöljük újdonsült férjünket.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet?
A legfontosabb szabály a megfelelő alsónemű kiválasztásánál, hogy legyen szép és láthatatlan, megfeleljen a ruha idomának és színének. Próbáljuk meg elkerülni a színes, rikító darabokat, válasszunk inkább fehéret, krém színűt vagy bézst. Ne feledjük, hogy egy egész napot kell eltöltenünk benne, úgyhogy a kényelem egyáltalán nem utolsó szempont. Ha nem elég kényelmes, az egész nap zavaró lehet, elvonhatja figyelmünket és elronthatja a legmeghittebb pillanatokat az állandó igazítgatás. Meglepő, de igaz, hogy a nők jelentős része nem megfelelő méretű melltartót hord. Te ne kövesd el ezt a hibát, válassz a méretednek és az esküvői ruhának megfelelő darabot! Fontos, hogy a fehérnemű ne lógjon ki a ruha alól, passzoljon a vonalaihoz és kiemelje a fontos részeket. Egy csipkés melltartót vagy fűzőt és egy hozzá passzoló alsórészt dobj fel egy csipkés szélű harisnyakötővel, ami egyben szexi kelléke is lehet a nászéjszakának. Ez a Te napod, bátran válassz egy igazán különleges, akár drágább darabot, olyat, amit egyébként, a hétköznapokra nem vennél meg, amit mindig nagy becsben fogsz tartani és még az unokáidnak is mutogathatsz!

Kis keblek vagy dús dekoltázs?
Azoknak a menyasszonyoknak, akik kisebb dekoltázzsal vannak megáldva, érdemes a jól bevált szivacsos pántos vagy pánt nélküli változatot választani, egy kis push up tökéletesen kikerekítheti a kebleket. Így ezzel a kis trükkel becsaphatjuk a násznépet, és gyönyörű, akár egy mérettel nagyobb kebleket is varázsolhatunk magunknak. Ha a ruha engedni, válasszunk fodros darabot, ami szintén növeli a melleket vizuálisan, valamint bátran próbálkozzunk a pánt nélküli változatokkal.

A szerencsésebbeknek, akiket dús keblekkel áldott meg az ég, érdemes arra figyelniük, hogy dekoltázsuk megfelelően alá legyen támasztva. Nekik nem kell optikai trükköket bevetni, sőt, érdemes kihangsúlyozni értékeiket. Egy pici csipke és egyszerű szabású melltartó a tökéletes választás. Azonban arra érdemes figyelni, hogy a nagyobb méret jobban szereti a pántos megoldásokat!

A legfontosabb praktikákat már leírtuk, de a döntést a Te fantáziádra és ízlésedre bízzuk, hiszen ez a Te nagy napod. Azonban még egy utolsó tuti tipp: ne felejtsd el szem előtt tartani, hogy leendő férjed először ebben fog megpillantani a nászéjszakán!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest