… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Hogyan ötvözd az ősz divatszíneit?

Hogyan ötvözd az ősz divatszíneit?

Az ősz divatszínei idén nem túl változatosak, ám éppen ezért ötvözhetjük őket egymással olyan könnyedén. A legtöbb árnyalatot önmagában, különféle tónusok formájában is viselhetjük, ám az alapvető divatszínek egymással ugyancsak egyszerűen összeboronálhatóak.

A szürkétől nem leszel kisegér
Ha egyetlenegy őszi divatszínt kellene kiemelnünk a szezonban, akkor mindenképpen a szürkét helyeznénk a központba. Idén ez az az árnyalat, ami minden egyes ruhadarabon, kiegészítőn megjelenik, mégpedig rendkívül változatos formában. Az egészen sötétszürkéig az éppen hogy piszkosfehérnek ható tónusokig minden divatos, így az sem lesz nehéz, hogy akár monokróm színharmóniát ölts magadra a szürke különféle árnyalatainak felhasználásával. Amennyiben idegenkedsz attól, hogy minden egyes ruhadarabod szürke legyen, úgy ötvözd ezt az alapvető színt feketével, vagy fehérrel, idén ezzel nem foghatsz mellé. A színek terén sikeres lehet a kék és a rózsaszín is, ugyanis ezek passzolnak a legjobban ehhez a semleges, variálható tónushoz.

Válaszd bátran a barnát
Idén a második legnagyobb sláger a trendben a barna, ami hasonlóképpen változatos árnyalatokban kapott szerepet a divatban, mint a szürke. A sötétbarnától kezdve a teveszínen át egészen a krémszínig minden népszerűnek számít. A barna, földszín lévén rendkívül könnyen összeegyeztethető más, hasonlóan natúr árnyatokkal, így például a nyáron divatos pasztellszínekkel. Érdekes párost alkothat a korábban említett szürkével, de a szezon örökös alapszíneivel, a pirossal, bordóval és természetesen a sárgás árnyalatokkal is könnyen összeegyeztethető. A barnához remekül passzol a khaki zöld tónusa, ami egyúttal a szezon egyik slágere. E két szín ötvözésével csodás alapot biztosíthatsz a maszkulin stílushoz, amit már csak néhány fekete darabbal, például bőrkabáttal, bakanccsal tudsz tökéletesíteni.

Nagy a hangsúly a sötétkéken
Meglehetősen nagy újításnak számít az idei szezon egyik legmeghatározóbb színe, a sötétkék. Az elmúlt években volt, hogy a tervezők nagy szerepet szántak ennek a tónusnak, de sokkal inkább a világoskék és a türkiz került az előtérbe, a királykék egy ideig letűnt slágernek számított. Nem úgy idén ősszel, amikor is alapdarabnak bizonyul azok számára, akik szeretik követni a divatot. A sötétkék csodásan passzol a szezon alapszíneihez, így a szürkéhez és a barnához, de érdekes lehet a végeredmény a bordó és a sárga ötvözésével is. Ezt a hideg, határozott tónust ötvözheted a feketével is, így még markánsabbá, határozottabbá teheted a megjelenésedet, s ezzel ugyancsak a divatos maszkulinra hajazhatsz.

Szabó Böbe írása

Hozzászólások

Pin It on Pinterest