… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Hippi-lázban ég Iszak Eszti

Hippi-lázban ég Iszak Eszti

Rojtok, batikolt minták, trapéznadrág, hímzett blúzok, virágmotívumok – Iszak Eszti évek óta megszállottja a hippi korszak ikonikus ruhadarabjainak. Mindennapi öltözködésében számtalan irányzat meghatározó szerepet játszik, de a hippi-trend máig az egyik kedvence. Ha divatról vagy zenéről van szó, még vőlegénye sem befolyásolhatja.

Iszak Eszti köztudottan imádja a divatot, a 60-as, 70-es évek hippi-láza pedig néhány éve különösen megbabonázta. Most a KIOSK Hippieness névre keresztelt szülinapi bulijába készülve pár új szettel frissítette gardróbját.

„Imádom a hippi-divatot, volt pár év, amíg minden nap ilyen ruhákat hordtam, még a legnagyobb hippi irodalom, Barry Miles kötete is a könyvespolcom egyik büszkesége. Szerintem ebben a stílusban nincsenek határok, hiszen pontosan a szabadságról és az elfogadásról szól. Napjainkban talán leginkább a fesztiválok elevenítik fel ezt az életérzést.”– kezdte Eszti.

„Nehezen behatárolható a stílusom, mivel szinte minden nap más-más irányzatot képviselek. A hippi elemek máig megmaradtak, de az évek során kiegészült más trendekkel is. Nagy kedvencem lett a „bling bling”, ami talán a gettó baby kifejezéssel azonosítható leginkább” – tette hozzá a VIVA műsorvezetője, aki a Tükröm, tükröm című műsorában a szépségápolási és gasztro témák mellett rendszeresen stílustippeket is ad. A csinos szőkeségnek konkrét véleménye van a divatról, de szerencsére Ákossal nincsenek összetűzéseik ezen a téren sem, ennek ellenére  előfordult, hogy egy-egy darab nem nyerte el vőlegénye tetszését: „Az öltözködési stílusom és a zenei ízlésem sérthetetlen. Szerencsére Ákos szereti és elfogadja, persze volt rá példa, hogy néhány darabbal nem volt kibékülve. Az aranyszínű baseball sapkámat egyszer még a kocsi ablakán is kidobta, annyira nem kedvelte”.

A népszerű nagyvárosi találkozóhely most igazi woodstocki hangulattal készül szombatra, ahol bárki feldobhatja a hétvégéjét egy kis időutazással.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest