… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Happy Birthday J-Lo!

Happy Birthday J-Lo!

A gyönyörű Jennifer Lopez úgy tűnik idén egy percet sem pihen. Miután az elmúlt pár évben szinte nem is hallottunk róla, most új albummal, klipekkel, reklámokkal és egy hét éves házasság utáni válással is visszatér, amin valljuk be egyáltalán nem lepődtünk meg!

Mostanában az American Idol zsűritagjaként is feltűnő Jennifer élvezi, hogy ennyi mindennel foglalkozhat. „Így legalább soha nem unok meg semmit, mert annyira változatos egy napom. Persze sokszor nehéz beleilleszteni mindent egy napba, főként amióta a gyerekeim köré épül az életem. Őket mindig előtérbe helyezem, mert amíg nem vagyok nyugodt afelől, hogy ők biztonságban vannak és semmiben sem szenvednek hiányt, addig másra nem tudok száz százalékban koncentrálni.” Állítása szerint éppen annyira szeret táncolni, mint énekelni, a színészkedést pedig plusz ajándéknak fogja fel. „Táncos koromban még álmodni sem mertem volna, hogy lesz idő, amikor ennyi mindennel foglalkozhatok majd. Élvezem, hogy több területen is sikeres vagyok és abból élek, amit imádok csinálni.” Jen valóban bármibe fogott eddig, mindig sikeres és népszerű volt, mert tehetsége mellett kiváló az üzleti érzéke is.

A szexi 42 éves díva
Ki gondolná, hogy ez a gyönyörű színésznő nemrégiben betöltötte a negyvenkettedik életévét, amit egy hatalmas partival ünnepeltek, igaz már férje, Marc Anthony nélkül. A latin kultúrához hozzátartoznak a nagy családi összejövetelek, ahol az evés is mindig központi szerepet kap. „Imádunk enni és szeretjük megadni a módját annak, hogyan és mit eszünk. Éppen ezért én soha nem tudtam radikális diétával leadni a felesleges kilókat, pedig mindig is teltkarcsú voltam, akinek vigyáznia kellett a vonalaira.” Amíg Jen még aktívan táncolt, addig könnyebben is tartotta a súlyát és a mai napig a tánc az, amivel őrzi fittségét és karcsúságát. „Egyetlen megoldás van arra, hogy tartsam a súlyomat, mégpedig az, hogy megválogatom azt, hogy mit eszem. Általában az ebédem zsírszegény marhahús sok zöldséggel, mert ezekből bőven lehet enni, anélkül, hogy meglátszana kilókban. Nálam pedig a mennyiségnek fontos szerepe van, képtelen lennék koplalni.” A sport sem maradhat ki az életéből, és a tánc mellett rendszeresen kondizik és tornázik. Állítása szerint genetikai adottságai mellett a boldogság az, ami segít megőrizni fiatalos külsejét. „Imádom a divatot, szeretek nőiesen öltözködni, és szeretem a stílusos összeállításokat.” Természetes Jen odafigyel bőre és haja egészségére is, hogy tetőtől-talpig megőrizze szépségét.

„Az önző férfiak mostmár végre kerüljenek el!” Fotó: Gilette Venus

Jennifer két sikertelen házasságon is túl van, illetve ígéretesnek tűnő kapcsolata Ben Affleck-kel sem ért révbe. Pedig látszólag nagy volt a szerelem, hiszen a színész 1 millió dolláros gyémántgyűrűvel jegyezte le kedvesét. „Az előző kapcsolataimban a férfiak mindig önzőek voltak és háttérben éreztem magam. Bár nem tagadom, hogy én is exhibicionista vagyok, hiszen aki benne van a show-bizniszben, egytől-egyig az. Egy kapcsolatban viszont odaadó vagyok és szeretem, ha megvannak a férfi és női szerepek. Ez minden bizonnyal a latin gyökereimből fakad, ami sok férfinek újdonság, hiszen nem ehhez vannak szokva. Így rendszeresen visszaéltek azzal, hogy túlságosan rájuk hagy tam mindent, előtérbe helyeztem ez ő érdekeiket és ezt csúnyán kihasználták.” Sokáig azt hittük, hogy J.Lo amennyire sikeres a színpadon és a filmvásznon, éppen annyira sikertelen a szerelemben. Végül a szintén Puerto Ricói származású énekes, Marc Antony mellett megtalálta a boldogságot, legalábbis egy ideig.

A válás a levegőben volt
Pár hete ugyanis a színésznő maga jelentette be, hogy elválnak. Azóta pedig Marcot több nővel is látták már együtt, míg Jen boldogabb, mint valaha. Kihűltek az érzelmek, vagy Marc túlságosan is lefoglalta a dívát és pont ezért tűnt el az elmúlt években? „Jennifer képtelen volt a karrierjével foglalkozni Marc mellett, amióta viszont a levegőben volt a válás, ismét egyre sikeresebb. Jöttek a felkérések, a reklámfotózások és persze a szexi új klip egy jóképű modellel”- árulta el a színésznő egyik közeli barátja.

 A gyerekek nagyon megváltoztatták a színésznőt
„Az első időszak nehéz volt a gyerekekkel, főként, hogy egyszerre két babám volt. Ma már megtaláltam az egyensúlyt a munka és az otthoni tennivalók között.” Jennifer azt állítja, hogy mindezt annak köszönheti, hogy volt egy megértő és szerető férje, aki mindenben támogatta és segítette őt és ezt sosem fogja Marcnak elfelejteni. „Korábban karrierista voltam, de ahogy teltek az évek bennem is előjött a vágy, hogy anya lehessek. Tényleg igaz, hogy ha gyerekeid születnek, akkor átértékelsz mindent. Nem hittem volna, csak akkor derült ki számomra is, amikor megtapasztaltam az érzést. Már nem én vagyok többé az első, hanem a gyerekeim!”- vallotta be a díva.

A cégek is őt választják
Amellett, hogy Jen már évekkel ezelőtt piacra dobta saját ruha- és cipőmárkáját, most egy amerikai nagyáruház, a Kohl’s Jennifer és Marc nevével fémjelzett ruhákat és kiegészítőket forgalmaz majd. Úgy tűnik, J.Lo neve garancia a sikerhez, akár zenéről, parfümről vagy ruháról van szó. Jennifer és Marc is közreműködik a tervezéskor a dizájn kidolgozásában, így nem csak nevükkel, hanem munkájukkal is hozzájárulnak az új márkához. A női kollekció ruhákat, sportfelszerelést, táskákat és ékszereket tartalmaz majd, Marc pedig az elegancia jegyében, ingekhez, zakókhoz adja majd a nevét.

J-Lo igazi dívaként ragyog

Love?
A zenei világban a 2011-es év egyik legnagyobb visszatérője kétségkívül a latin díva, Jennifer Lopez.  A Love? című albumról első közös slágere Pitbullal, az On the Floor már vezeti a toplistákat. A videoklipben Jen szexibb, mint valaha és természetesen hozza a szokásos, tőle megszokott formát: tánc, érzékiség, bujaság. Idén már 12 éve, hogy kiadta első albumát On the 6 címmel. Eredetileg tavaly jelent volna meg a Love? című lemez, de akkori kiadója felbontotta vele a szerződést, ezért csúszott egy évet a megjelenés. De a jobb később, mint soha ebben az esetben is bejött. Amerikában már a megjelenés napján elfogytak az üzletekből a CD-k, akkora volt az érdeklődés. „Örülök, hogy pozitív példa lehetek és megmutathatom, hogy negyvenen túl is lehet valaki sikeres és nem kell bezárni a kaput.”

• A híres spanyol ékszermárka, a Tous legújabb arcának Jennifer Lopezt választotta. A 2011-es tavaszi kollekció reklámkampányában már J.Lo látható. A kollekciót Rosa Tous és férje tervezték, akik azért választották Jennifert a Tous arcának, mert amellett, hogy csodaszép nő, kitűnő táncos-énekes, színésznő, valamint nagyszerűen vezeti a családi vállalkozását is, és főként ez tette szimpatikussá őt a szintén virágzó családi vállalkozást vezető házaspárnak.
• A latin szépséget a L’Oreal kozmetikai cég gyönyörű, mézszőkére festett haja miatt választotta ki egyik nagykövetének. „J.Lo kiváló példája annak, hogy egy nő a karrier és az anyaság mellett is képes megvalósítani azt, hogy fantasztikusan nézzen ki.” – mondta a párizsi cég szóvivője. Lopez első körben hajápolási termékeket reklámoz majd a L’Oreal kampányában.
• Nemrégiben pedig a Gillette Venus nemzetközi nagyköveteként mutatkozott be. J.Lo célja, hogy az egész világon arra ösztönözze a nőket, hogy fedjék fel a bennük rejlő istennőt. „A Gillette Venus üzenete az, hogy minden nőnek ki kell hozni magából a legtöbbet, megmutatva a nőiességet és a benne rejlő érzékiséget.” Jennifer szenvedélyes karaktere tökéletesen illik ahhoz, amit a Venus képvisel, így nem véletlen, hogy rá gondoltak a kampány megálmodói.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest