… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Halle Berry cipőkollekciót népszerűsít

Halle Berry cipőkollekciót népszerűsít

Az köztudomású volt, hogy Halle Berry 2011 végéig a Cloud Atlas című film forgatása miatt Potsdamban dolgozik, a babelsbergi filmstúdiókban. Arról a projektről viszont már csak a beavatottak tudtak, ami miatt ezt követően Berlinben még egyszer a kamerák elé állt.

Michael Haussman rendezővel ugyanis TV-reklámot forgatott, amellyel március elejétől cipőkollekcióját népszerűsíti Európában. A „5th Avenue by Halle Berry“ elnevezésű kollekcióban 40 könnyű nyári, ugyanakkor elegáns és nőies modellt találunk. És míg új filmjének költségvetése igencsak felsőkategóriás – minden idők legdrágább német filmprodukciójáról van szó – cipőkollekciója abszolút megfizethető. A modelleket kizárólag Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, a DEICHMANN kínálatában találhatjuk meg, 21 európai országban.

„Halle Berry-t természetes stílusával a divat abszolút hiteles nagykövetének tartjuk, aki kollekciójával számos nőt inspirálhat majd“- árulta el a cipőmárka tulajdonosa, Heinrich Deichmann. Az Oscar-díjas színésznő számára a cipők nemcsak egyszerű ruhadarabok. „A cipők a személyiség kifejezői. Sok mindent elmondanak a viselőjükről. Ha a frizura és a cipő rendben van, akkor a többi is rendben van.” Halle Berry számára ezzel a kollekcióval, saját elmondása szerint, “egy álom vált valóra. Melyik nő ne szeretné a saját nevét látni egy cipőkollekción? Fantasztikusan jó érzés.”  A cipők kiválasztásáról Halle Berry a következőket mondta: “5th Avenue-kollekcióm engem is inspirál. A cipők nemcsak könnyűek, viseletük is kellemes – mindenki számára. Divatosak és megfizethetőek, ez a kollekcióm lényege.”

A modellek éppen ezeknek a kritériumoknak felelnek meg: az éktalpú  peeptoe-k (nyitott orrú cipők), az éksarkú pántos szandálok és szlingek (sarokpántos szandálok) éppúgy kombinálhatók háromnegyedes farmerokkal és laza pólókkal, mint maxi-ruhákkal, amelyek ebben a szezonban rendkívül színesek és feltűnőek is lehetnek. A kollekciót március 5-től lehet keresni!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest