… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Gyerekruhák luxuskivitelben- Új őszi kollekció a Burberry-től

Gyerekruhák luxuskivitelben- Új őszi kollekció a Burberry-től

Angol elegancia, néhány ismerős kocka, vagány ballonkabátok. Mindez a Burberry legújabb kollekciójában, melyben az angol luxusmárka kicsinyített verziója kel életre, tündérien aranyos gyerekruhák képében.

A Burberry új gyerekkollekciójának kampánya megjelenít mindent, ami csak a briteket jellemzi. Tipikus londoni időjárás, esernyők, ballonkabátok, és azok a bizonyos kockák. A képek egy az egyben a felnőtt verzió kicsinyített változata.

A luxusmárkák idén sem felejtkeztek el az apró csemetékről, a paletta igen széles, a jómódú szülők, ha nem kívánják gyermeküket talpig Burberry-be öltöztetni, választhatnak a Gucci, Chanel, vagy akár Dolce&Gabbana kreációi közül is.

A D&G nemrégiben jelentette be, hogy júliusban piacra dobja gyerekkollekcióját, a kreatív páros korábban még sosem tervezett gyerekeknek ruhákat. Az új minikreációk között 10 éves korig, minden megjelenik, ami csak egy gazdag apróság szekrényébe elkelhet, pólókat, nadrágokat, ruhácskákat, strandkellékeket, cipőket, és kiegészítőket is találunk a felhozatalban.

Az árak persze a csillagos egekbe mozognak, a méregdrága cuccokat, maximum a sztármamák, és a milliomos szülők engedhetik meg maguknak, egy menő gyerek Burberry kabát ára 1000 euró vagyis átszámítva 300 ezer forint körül mozog.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest