… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Guess outlet nyílt!

Guess outlet nyílt!

A biatorbágyi outlet központban 2014. április 10-én nyitotta meg első magyarországi outlet üzletét a nagy népszerűségnek örvendő GUESS divatmárka.

Négy budapesti üzlete után a hollywoodi bájt és francia eleganciát kombináló GUESS 2014. április 10-én megnyitotta első magyarországi outlet üzletét a Premier Outletben. A népszerű márka története egyébként 1981-ben kezdődött, amikor a francia Marciano testvérek úgy döntöttek, hogy Los Angelesbe költöznek és a farmert újra divatba hozzák.

A sikert a szexi és merész Marilyn Monroe ihlette Marilyn farmer hozta meg számukra, amely az ötletes designnak köszönhetően örökre megváltoztatta a farmerrel kapcsolatos felfogásokat. A karcsúsított, kőmosott, három cipzáras boka farmernek köszönhetően a GUESS divatmárka termékei hamarosan mindegyik fontosabb amerikai áruházban megjelentek.

Mára a GUESS globális, a világ egyik legszélesebb körben ismert és azonosítható márkájává nőtte ki magát szexi és stílusos termékeinek, valamint Claudia Schiffernek, Eva Herzigovának, Naomi Campbellnek és a többi GUESS-lánynak köszönhetően. Ma közel 1500 üzletben találhatjuk meg szerte a világon a brand női, férfi és gyermek kollekcióit, ékszereit, óráit, cipőit és táskáit.

A hétköznapiságból való kitörést hirdető márka nálunk is nagy népszerűségnek örvend, 2007 óta képviselteti magát Magyarországon. A rajongók számára jó hír, hogy 184 m2-es területű első itthoni outlet üzletükben Guess Jeans, Marciano Guess, Guess Accessories, Guess Footwear és Guess Eyewear kollekció lesz kapható minimum 30%-os kedvezménnyel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest