… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Fürdőruhák telt idomokra

Fürdőruhák telt idomokra

Megtalálni a megfelelő formát és mintát, sokszor nehéz feladat. Minél nagyobb a minta, a virág a fürdőruhán, annál jobban áll a törékeny, vékony alkatú lányoknak. Ez fordítva is igaz, ha kicsit felszaladtak a kilók, akkor próbálj kisebb mintákat választani vagy hosszában csíkos bikinit.

Néhányan azt gondolják, hogy akinek nagy melle van, az bármilyen fürdőruhát felvehet, mert nem kell nagyítani, trükközni a felsőrészekkel. Viszont a nagy mellnek súlya van, éppen ezért ebben az esetben van a legnagyobb funkciója a melltartónak. Nem csak az esztétika, hanem az egészség miatt is fontos, hogy milyen formát választasz. Figyelj arra, hogy merevítős legyen, mert így megtartja a melleket, ami megelőzi azt, hogy megereszkedjenek, és idő előtt elveszítsék eredeti formájukat. Lényeges még, hogy legyen pántja, ami szintén segít tartani a melleket. A nagy mellű lányoknak nagyon jól áll a nyakba kötős felsőrész, de ha nincs kötője, akkor mindenképp erős merevítővel rendelkezőt vegyél. Ha nem akarod nagyon hangsúlyozni melleidet, akkor az egyszínű, fekete vagy sötétbarna a legmegfelelőbb számodra.

Virágos nagymintás, C&A; Fekete-szürke, Calzedonia; Lila-zöld mintás, Charles Vögele

Csavart felsők
Ezek a felsők különlegesen szexivé teszik a melleket. Valószínűleg ezzel Audrina Patridge és Katherine Heigl is teljesen tisztában vannak, hiszen kedvenc fürdőruhájuk pont azt emeli ki, amit kell! A csavart felsőrész kiemeli a mellek szép formáját, ráadásul a lecsatolható pántok az izmos vállait is nőiesebbé teszik.

Színes csíkos, accessorize.com; Barna nyakban megköthető, Calzedonia; Merevítős, Triumph

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest