… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Flitteres bundacsizma menyasszonyoknak- Új esküvői trend!

Flitteres bundacsizma menyasszonyoknak- Új esküvői trend!

Manapság a modern ara nem híve a hagyományos esküvőknek, van aki víz alatt esküszik, mások fekete menyasszonyi ruhát húznak, és íme itt a legújabb őrület, az esküvői csizma! Elképzelhető, hogy tűsarkú lábbelik helyett, ezután prémes hótaposóban lépünk majd az oltár elé?

Napjainkban a legextrémebb esküvői trendek élik reneszánszukat, mindenki megpróbálja valami izgalmas újdonsággal feldobni a nagy napot. Az ausztrál Ugg márka most a kiegészítőkről alkotott tradicionális elképzeléseinken próbál alakítani, vagy éppen megbotránkoztatni.

A cég ugyanis esküvői csizmákat dobott piacra, az egyes darabok egy kisebb kapszula kollekció részei, mely az I Do!,  vagyis Akarom! címet kapta. A csizmák a hagyományos fehér ruhaszínnek megfelelően szintén hófehérek, ugyanakkor némi flitteres díszítést is kaptak. Anyagát tekintve ezüst velúrból készültek, és Swarovski kristálygombokkal, illetve fehér bolyhokkal látták el őket. A Ugg szóvivője úgy nyilatkozott, hogy „egy kényelmes, ugyanakkor elegáns viseletet szerettek volna teremteni, melyet az esküvőn és a szertartás utáni partin is bírja a megpróbáltatásokat.”

A csizmák ma egyébként egyre népszerűbbek a menyasszonyok körében, egyre több lakodalmon látni az új trendet. Aki kedvet kapnak a különös viselethez, három fazonból választhatnak. Bár sokan még a hagyományos magas sarkúba hiszünk, a tervezők  következő kollekciójában biztosan helyet kap majd az esküvői csizma, és számos modell tipeg majd a téli világot idéző lábbeliben.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest