… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Fiatalos és szexi jegyekben hódít Versace 2013- as tavaszi kollekciója

Fiatalos és szexi jegyekben hódít Versace 2013- as tavaszi kollekciója

A divatcég már elkészült a legújabb, a 2013- as tavaszi kollekciójával, egy igazán lendületes, fiatalos, rockos és szexi egyveleggel. A bőrcuccok, a vadító cicanacik, és a különleges kosztümök garantáltan megigéznek majd minden igazi divatkövetőt!

Fotó: Versace

Egy kicsit meglepő, hogy Donatella ennyire merészen használja a rózsaszínt, a kollekciót a szín abszolút dominálja, egy tökéletes, vadóc, mégis nőies stílust adva. Azért, hogy ellensúlyozza egy kicsit ezt a pink világot, zseniálisan kombinálta más színekkel, első sorban halvány sárgával, feketével és fehérrel, illetve mintákkal, motívumokkal oldotta fel.

A kollekció fő ismertetőjegyei még a nyomtatott minták. Donatella itt is igazán egyedi stílust képvisel, az ő mintái nem koppintások, abszolút egyediek, remek kis pop- art stílust adnak. Az összhatás: nyilak, virágok, levelek, hangszerek és csíkok egyedi egyvelege, egyszerűen fantasztikus!

Az új kollekcióban tehát egy igazán vagány, csajos, rockos, mégis szexis és nőies szimfóniáját találjuk majd a színeknek, mintáknak és fazonoknak. Már alig várjuk!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest