… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Fekete esküvői ruhák Vera Wangtól

Fekete esküvői ruhák Vera Wangtól

A menyasszonyi ruháiról híressé vált sztártervező döbbenetes divat újdonsággal állt a nagyközönség elé: Fekete menyasszonyi ruhakollekciót tervezett.

Néhány évszázaddal korábban még elképzelhetetlen volt, hogy az oltár felé igyekvő ara más színű ruhába tündököljön a nagy napon, mint a fehér. Az idők folyamán történtek változások, de a hagyományos slágerszín népszerűsége töretlen maradt. Létezik azonban egy designer, aki napjainkban a legjobb a piacon, és aki feltette a nagy kérdést: Miért ne lehetne az esküvői ruhánk fekete? Fogta magát és áttörte a régi hagyomány falait.

Fotó: Vera Wang

A feketét ez idáig sokan tabu színnek tartották az esküvőkön, mert a színhez legtöbben a halál, és a gyász fogalmát kapcsolják. Vera Wang már korábban is kísérletezett a különböző árnyalatokkal, repertoárjában szerepelt már a zöld, a kék, és a lila is. A 2012-es tavaszi kollekció nevében feketébe öltözött modelleket küldött a kifutóra.

„A fekete szín friss, és folyamatosan gúnyolódik. Ha esküvőről van szó, szerintem öröm kilépni a megszokott keretekből. Ezeket a ruhákat számomra egyfajta titok övezi, amire már éhezett a divatszakma. A kollekcióhoz emellett hozzáadtam egy csipetnyi érzékiséget, szexualitást és némi komolyságot is.„- nyilatkozta Vera Wang.

Azt el kell ismerni, hogy a ruhák gyönyörűek, de vajon hányan kapnak kedvet fekete menyasszonyi ruhában frigyet kötni?

Hozzászólások

Pin It on Pinterest