… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Ezekkel a bikinikkel és kiegészítőkkel Te lehetsz a vízpart sztárja

Ezekkel a bikinikkel és kiegészítőkkel Te lehetsz a vízpart sztárja

Szuper kiegészítők, amikkel feldobhatod a megjelenésedet!

2017-ben teljesen szabadjára engedhetjük a képzeletünket a kiegészítők terén, hiszen minél nagyobb és feltűnőbb darabot sikerül magunkra aggatni, annál nagyobb sikert lehet vele aratni.  Hogy idén mik lesznek a kedvencek? Olvass tovább és kiderül… (x)

Hatalmas fülbevalók, körök és háromszögek
Idén hódítanak a hatalmas, minden tekintetet magára vonzó fülbevalók. Csillogj, válassz motívumokat, arany vagy ezüstszínben… teljesen mindegy, csak legyen minél nagyobb és bonyolultabb a formája. A kör és a háromszög ékszerek, még most is nagyon népszerűek, de aki ki szeretne tűnni, az menjen biztosra és válasszon lila, kék vagy pink köves fülbevalókat!
A bevállalósabbak, pedig hódolhatnak az idei divatnak, miszerint akár variálhatjuk is, és hordhatjuk az egyik ékszert egy teljesen másik darabbal, hiszen 2017-ben trendi lesz felemás fülbevalót hordani. Meglepő és eleinte kicsit furcsán is hangzik, de ha jól megválasztjuk a két ékszert, akkor valóban jól tud mutatni, például egy fesztiválon!

Kedvenc szettek:

 

Fesztiváltrendek 2017
Nyaklánc: Idén a hajad mellett a nyakláncod lehet a másik ékességed, hiszen ahogy a hajunkat különböző színes (pl.: pasztell rózsaszín) csíkok fogják feltűnőbbé tenni, úgy a nyakláncokban és egyéb kiegészítőkben is visszaköszönnek ezek a szuper pasztell színek.
Kedvencünk:

A szép barna bőrünket mi tehetné szebbé nyáron, mint egy szuper statement nyaklánc, ami egy egyszerű fekete kisruhát, vagy éppen egy farmer –top párosítást is bármikor feldobhat!

Strasszos, feltűnő és a tenger színei…
A karkötők mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen az idei trend legfontosabb darabjai, a hatalmas, többsoros, strasszos karperecek lesznek, amik tökéletes megjelenést biztosítanak a tavasz és  a nyár minden napjára!

A tenger színei, a kék, türkiz pedig mindig tökéletes választás, míg a fémes, arany és ezüsthatású karkötők geometriai mintákkal díszítve, csodás megjelenést adnak.

Kedvencünk: Smoon színes kagyló karkötő

Tipp: 2 in 1 – Karkötő és óra egyben – Ugye milyen praktikus és minden szettet feldob!

Micsoda hír!
Ha szereted a tökéletes minőségű, gyönyörű színű fürdőruhákat, akkor ennek a hírnek, biztos örülni fogsz, hiszen  a www.smoon.hu oldalon elérhető limitált példányszámban az exkluzív Rebecca Swimwear is!

Ékszert mindig trendi adni!
Az alábbi színpompás ékszer szettek, biztos, hogy extra csillogást adnak viselőjüknek, ráadásul ajándéknak is kiválóak lehetnek, hiszen egy komplett szettet kapsz, amiben nyaklánc és fülbevaló is található!

További információ és csodás ékszerek: www.smoon.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest