… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Csodadiótól fogyott le! Elképesztő szexi fotók Szögeczki Ágiról

Csodadiótól fogyott le! Elképesztő szexi fotók Szögeczki Ágiról

A Való Világ 3.évadjának Ágicájáról az egészen fiatalok bizonyára már nem is tudják, hogy került a köztudatba. 2004 januárjában jutott be a villába, és az ott töltött 132 nap alatt is elég egyértelmű volt, hogy Ági hajlamos arra, hogy kigömbölyödjön. (x)

Aztán a gyermekszülést követően mar nem tudott az őt zavaró súlyproblémáján felülkerekedni. Ez évekig nem sikerült, pedig több dolgot megpróbált.csodadio
– A tojásdiétától az eszelős futásig mindent megpróbáltam. De az esti nassolás mindig kifogott rajtam. Mikor lefektettem a kisfiamat és volt pár perc nyugtom, akkor valami rágcsálnivalóra mindig szükségem volt. Ropi, csoki és a többi. Ez volt a gyengém. Viszont amióta szedem az afrikai diót, azóta eszembe sem jut. Egyszerűen nincs étvágyam. Olvadnak rólam a kilók. Magam sem akartam elhinni, hiszen annyi mindent kipróbáltam. Mintha egy új testben élnék. Még soha nem ment a súlyom 50 kg alá. Most pedig már 49 kiló vagyok. Madarat lehetne velem fogatni!

Ági figyelmét egy külföldön élő barátnője hívta fel a gyógynövényre, tőle kapta az első adagot. Külföldön már régóta használják, és a hatását is jól ismerik, szóval Ági bátran belevágott.
– Az első dolog amit észrevettem, hogy nem volt étvágyam. Illetve tudtam enni, de csak keveset, nem kívántam. Vagy eszembe sem jutott, ha sok munka volt. Aztán már magamra kellett szólnom, hogy naponta háromszor, legalább valamennyit egyek. De ha megkívántam valamit, mondjuk egy nutellás palacsintát, akkor megettem. De már egy darabtól jóllaktam, és akkor nem ettem főételt. Szóval az ételhez való hozzáállásom alapvetően megváltozott. Állítólag a növény egy hatóanyaga stimulálja az előagyat, így nem csak az étvágyat csökkenti, de a koncentrációt is növeli. Folyton úgy éreztem magam, mint aki aludt 12 órát, majd megivott egy dupla kávét. Tele voltam energiával és mindenhez volt elég erőm.

Az eredmény hamar meg is látszott, most pedig Ági már karcsúbb és csinosabb mint valaha. Megvette élete első XS méretű nadrágját, a próbafülkében pedig maga sem akarta elhinni, hogy kisebb a mérete mint huszonéves korában.
– Úton, útfélen megállítanak, hogy milyen jól nézek ki és áruljam el, hogy csináltam. Meg, hogy ugye nem vagyok beteg? Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy nézhettem ki eddig, ha most ezt a reakciót váltom ki a környezetemből. Na, meg szidom is magam egy kicsit, hogy miért kellett erre ennyit várnom. Karcsúbb vagyok, mint huszonévesen, és büszkébb, boldogabb is!

Ági sokszor felidézi magában azt az egy évvel ezelőtti Ezek Megőrültek forgatást, es azokat a szörnyű képkockákat, mikor először látta magát viszont kisfia megszületése óta fürdőruhában a képernyőn.
csodadio (2) – Fél órát sírtam a mosdóban, miután az első képkockákat megláttam magamról. Emlékszem, a szerkesztők sem tudtak megvigasztalni. Ekkor döntöttem el, változtatnom kell. Az én afrikai növényem a legjobbkor talált rám.

Mikor az ember jól érzi magát, jó a kisugárzása, csinosabb és magabiztosabb lesz, a világ, és az emberek hozzáállása is megváltozik körülötte. Azóta újra egymást érik a felkérések Ági életében. Újra láthatjuk minden este az Édes Életben, a rengeteg forgatás miatt szinte elérhetetlen, az újságok pedig szexi fotóival vannak tele.
– Kevés hízelgőbb dolog létezik annál, mint amikor egy negyven feletti nőt, anyukát felkérnek egy fehérneműs fotózásra. Egyszerre voltam boldog és izgultam is nagyon. Nem voltam benne egészen biztos, hogy vagyok-e én ehhez elég jó formában, hiszen hosszú évek óta nem sportoltam semmit. Azt gondolom az izmaim tónusán, a feszességemen bőven volna még mit javítani. De a fotózáson a stáb minden kétségemet elűzte. Azt mondták, semmi takargatnivalóm sincs, es mitagadás, azóta is csak elismerő szavakat kapok. Nekem ez az egész még mindig olyan, mint egy mese. Mintha az elmúlt pár évben valami átok ült volna rajtam, valami büntetés volt, nem is az én testemben. Aztán jött az én dióm, egyenesen Afrikából gurult hozzám, es visszavarázsolt hercegnővé.. Pont annak is érzem magam!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest