… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Extrém tavaszi hippi cipők a D&G-től

Extrém tavaszi hippi cipők a D&G-től

A Dolce&Gabbana legújabb cipőkollekciójánál döbbenetesen merész színeket és formákat ötvözött. A brutálisan magas talpú platform lábbeliket a hippi korszak és Távol-Kelet ihlette.
Bár a nyár jelenleg nagyon messzinek tűnik, a világhírű márkák előrelátó tervezőzsenijei, már dolgoznak a tavaszi/nyári kollekciókon, melyek mostanában sorjában mutatkoznak be a kifutókon.

A D&G divatmárka új cipellői, határozottan nem az elegáns, visszafogott fazon kedvelőinek készültek. A kollekció extrém funky színvilágot és feltűnő holdjáró külsőt kapott. Az egyedi darabok romantikus vonalat követnek, és a könnyű, nyári ruhákkal tökéletes párt alkotnak. Ha kiegészítőkkel szeretnéd kombinálni, figyelj arra, hogy lehetőleg egyszerűbb színeket és formákat válassz!

A lábbelik harmonizálnak a márka tavaszi ruhakölteményeivel is. A kiegészítők és a cipők egytől-egyig hasonló anyagból készültek, a kollekció minden darabján megtalálható a szokatlan fazonú és színű kendődísz.
A bohém hippi színeket idéző lábbelik persze nem igazán a hétköznapokra lettek kitalálva, inkább a különleges nyári esték, vagy randik kellékei. Persze csak azoknak, akik nem félnek a magasságtól, és nem bánják, ha a tekintetek rájuk szegeződnek. Ezek mellett a cipők mellett, ugyanis lehetetlenség észrevétlenül elmenni!
Fotók: dolcegabbana.com


Hozzászólások

Pin It on Pinterest