… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Exkluzív lakáséttermi sajtótájékoztató

Exkluzív lakáséttermi sajtótájékoztató

A Logitech Magyarország egy exkluzív és rendhagyó sajtótájékoztatón, egy lakáséttermi vacsorával egybekötve mutatta be legújabb táblagép kiegészítőit. Az otthonos, gyönyörű környezet és a finom, különleges ételek méltó kísérői voltak a legújabb fejlesztésű, még csak korlátozott helyen kapható táblagép- kiegészítő eszközöknek.

A Logitech táblagép kiegészítők egész garmadáját kínálja, melyekkel nagyobb kényelemben, élvezetesebben és hatékonyabban használhatjuk táblagépünket. A divatos és környezetbarát tartozékok között találhatunk ultrakönnyű mágneses billentyűzeteket, védőtokokat, önálló audio eszközöket, melyek nem csak táblagépekhez, hanem minden bluetooth-szal rendelkező eszközhöz csatlakoztathatóak, multifunkciós állványokat és különböző méretű és formájú egereket is. A Logitech célja elsősorban az volt az új eszközök kifejlesztésekor, hogy minden lehetséges felhasználói igényt kielégítsen, függetlenül attól, hogy a táblagép tulajdonosok milyen körülmények között és milyen célra használják táblagépeiket.

Így néz ki egy lakásétterem.

Ám ezen a rendhagyó estén nem csak a táblagépeké, és kiegészítőiké volt a főszerep, hanem a gasztronómiáé is, hiszen a Capriccio Lakásétterem nemzetközi hírű séfjei, Jenei Tamás és Magos Zoltán gondoskodtak a finom, 5 fogásos vacsoráról, valamint a fogásokat kísérő különleges borokról. Egy igazán különleges, modern környezetben került sor a vacsorára, ahol olyan ételkülönlegességeket kóstolhattunk meg többek között, mint a braisingelt borjúpofa, vargányás zöldségkrém leves, szicíliai caponata vagy capriccio gesztenyés tiramisu. Külön vegetáriánus és húsfogyasztók számára is készült, 5 fogásos menüt hozzájuk passzoló borkülönlegességekkel tálalták. Sőt, az ételek készítését interaktívvá tették, nemcsak meséltek az ételek elkészítésének módjáról, és az összetevőkről, hanem mi magunk is részt vehettünk azok elkészítésében.

Együtt süthettünk, főzhettünk a chefekkel.

Ez az exkluzív helyen, finom ételekkel kísért est méltó keretként szolgált a Logitech legújabb termékeinek bemutatásához.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest