… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Elsöprő sikert aratott Bódi Sylviék gasztro-divatbemutatója

Elsöprő sikert aratott Bódi Sylviék gasztro-divatbemutatója

Cseppet sem szokványos premier részesei lehettek a divat és gasztronómia kedvelői. Tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a Sugarbird csapata a csodás ruhakölteményeken túl, a Bock Józseffel közös kreációkról is lerántotta a leplet. Az est folyamán egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, rekordszámú érdeklődő tette tiszteletét a rendhagyó eseményen.

Szexi tűsarkak, a már jól megszokott nőies vonalak, trendi ékszerek és mámorító borkülönlegességek jellemezték Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita új alkotásait. Minden eddiginél többen voltak kíváncsiak a Covergirlsötösfogatának legújabb darabjaira, hiszen a ruhákon kívül most kiegészítőket, cipőket és a lányok ihlette bor, illetve pezsgő különlegességeket is bemutattak.

Bódi Sylvi soha nem izgult még ennyire bemutató előtt, pedig már számtalanszor lépett kifutóra. „Hazánkban ilyen még soha nem volt, hogy egy divat- és egy szeszesitalmárka összefogjanak. Tele vagyok várakozásokkal, hiszen a jól megszokott Bock minőség most új köntöst kapott. De nemcsak emiatt remegett a lábam a show előtt. A rám jellemző csipke mellett most új oldalamról ismerhettek meg a márka kedvelői. Imádom Balit, nemrég jártam ott és ez ihletett meg. Így az új kollekciót,a tengerpartot és a szörfözést idéző dögös shortokés kisruhák jellemzik” – árulta el a csinos tervezőnő az exkluzív estről. 

A Sugarbird ékszerkreációkkal is debütált, a Cango and Rinaldi segítette a lányok munkáját. Míg a Sylvi tervezte karperecek a letisztultabb vonalakat képviselik, addig Dukai Regina darabjai harsány színekben pompáznak. A modell, énekesnő új ruhái is extravagánsak, a kollekció fő irányát a fesztiválok adták. Horváth Éva új ruháiban a nőiesség keveredik a tengerész stílussal. Debreczeni Zita kreációit továbbra is a tőle megszokott kifinomultság jellemzi. „Anyukám most először jött el a bemutatónkra, nagyon büszke volt rám, és ez külön öröm számomra. Az is nagyon jólesett, hogy miután lejöttünk a színpadról rengetegen jöttek oda hozzám, hogy gratuláljanak” – mesélte meghatottan Zita.

A ruhák bemutatása után a címlaplányok Bock Józseffel karöltve olyan hírességeknek kínálták a pult mögül a neves pincészet remekeit, mint Muri Enikő, Kocsis Tibor, Varga Viktor, a SummerSisters, Szunai Linda, Kedves Ferenc, Iszak Eszter, Kovács Vera, Mádai Vivien, Palcsó Tamás, Kozma Orsi és az est háziasszonya, Szekeres Nóra.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest