… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Elegáns díszbemutató

Elegáns díszbemutató

Látványos, igazi hollywoodi stílusú díszbemutató keretében ünnepelte a magyar HBO új, saját gyártású filmsorozatát, a Társas játékot.A széria rendezőinek, főszereplőinek vörös szőnyeges bevonulása és a különleges kulináris élmények mindenkit meggyőzhettek arról, hogy nemcsak a sorozat, de a hivatalos bemutató is megüti az amerikai mércét.

A magyar HBO a méltán sikeres, saját gyártású dokumentumfilmjei után elérkezettnek látta az időt, hogy elkészítse első, hazai gyártású, folytatásos sorozatát, a Társas játékot, melynek első epizódjait a filmes szakma és a sajtó képviselői, valamint a hazai színész- és celebvilág kiválóságai láthatták először.

Október 14-én este vörös szőnyeg, reflektorfények és fotósok hada fogadta az este főszereplőit, a Társas játék rendezőit és színészeit, illetve a díszbemutatóra érkező vendégeket, akiket a pezsgő mellett a sorozat werkfotóiból és kulisszatitkaiból összeállított kiállítás várt. A teremben az est házigazdája, Rákóczi Feri köszöntötte az egybegyűlteket, majd az HBO Magyarország ügyvezető igazgatója, Fülöp Tamás számolt be arról, hogy a számos elismert dokumentumfilm után milyen kihívásokat tartogatott a Társas játékkészítése a csatorna számára. A díszbemutatón részt vett az eredeti, izraeli széria írónője, Dalit Kahan is, aki miután szót ejtett magyar gyökereiről (a nagyapja Magyarországon született), meghatottan nyilatkozott a sorozat magyar változatáról. Majd a sorozat két rendezője,Herendi Gábor és Fonyó Gergely beszélt büszkén közös alkotásukról, a Társas játékról.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest