… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Eladó Carrie Bradshaw otthona!

Eladó Carrie Bradshaw otthona!

A Szex és New York üdvöskéjének lakása eladó! Carrie Bradshaw híres apartmanja a valóságban jóval tágasabb, mint a képernyőn. A legendás lépcsőjelenetek miatt rajongók százai áhítoznak a lakásra, amely megtestesíti máig a szinglik királynőjének stílusos meséjét!

Bár a sorozat régóta véget ért, Carrie szerelmi kalandjai, a csillogás, a gyilkos stílus és a cipőkollekció máig éltetik a Szex és New York történetét. És mi más jelképezné jobban egy rajongó számára a négy szingli kalandjait, mint a legendás apartman, melynek lépcsőin Carrie és Mr. Big egymásra talált?

Belépve a házba az egyszobás albérletnek azonban nyoma sincs, a valóságban egy négyemeletes, 4100 négyzetméteres luxus otthon fogadja az arra tévedő látogatót, öt hálószobával, három fürdőszobával és egy hatalmas kandallóval. 

A ház a West Village-i Perry Street 64-es száma alatt található, az ára pedig nem kevesebb, mint 9,65 millió dollár, vagyis 2,2 milliárd forint. Persze a sorozat forgatása során csak a külső részeket vették fel az apartmannál, a ház mégis nagyon népszerű a rajongók körében.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest