… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Divatimádók figyelem!!

Divatimádók figyelem!!

Nem is indulhatna jobb hírrel a tavasz! Egy patinás, nagy múlttal rendelkező divatház nyitott új üzletet Magyarországon. (x)

Az új VAN GRAAF áruház két szinten, több mint 3500 négyzetméteren, több mint 50 szakértő munkatárssal várja vásárlóit több mint 150 nemzetközi divatmárkát felvonultató férfi és női kollekciójával az ÁRKÁD2 Bevásárlóközpontban. Az egyedi vásárlási élményt a prémiumkategóriás termékek széles választéka teszi teljessé. A VAN GRAAF-ban olyan nemzetközi márkák kollekcióiból válogathatunk, mint a Tommy Hilfiger, a Joop, a Mexx, a Lagerfeld, az Esprit, a Pierre Cardin, a Calvin Klein, a Guess Jeans, a Desigual, a Scotch & Soda, a s.Oliver, a Gerry Weber, a Taifun vagy a Comma.

Az új üzletben a tavasz-nyári kollekció teljes, a magyar vásárlók ízléséhez alakított kínálata megtalálható. A hölgyeket a legújabb trendek, a vibráló neonok és a lágy pasztellek varázsolják el, de újra hódít majd a klasszikus tengerészkék is. A férfidivat idei kulcsdarabjai, a kék különböző árnyalataiban pompázó szűk szabású öltönyök, sportos zakók, rövidnadrágok és ingek is megtalálhatóak az új üzlet kínálatában.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest