… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Divatdiktátorok, rocksztárok kifutóra álmodva

Divatdiktátorok, rocksztárok kifutóra álmodva

Zajos sikert aratott az Allee Bevásárlóközpont divatbemutató-sorozatának első előadása. A látványos show-műsor a legújabb trendeket és stílusirányzatokat elevenítette meg a zene világán keresztül.
A rock, a pop, az R&B, a diszkó, a rap, az elektro, az alternatív, a punk és a latin zene karakteres divattrendjei fergeteges kavalkádot alkotva jelentek meg a kifutón és a színpadon. A produkció megálmodói, Lukács Gabi és Lakatos Márk, a legkülönbözőbb irányzatok és stílusok bemutatásával emelték színpadra a mai multikulturális divat és zene jellemzőit. Nem volt hiány akrobatikus látványosságban sem, hiszen a nézők elbűvölten tekintettek a 10 méter magasan bemutatott légtornász produkcióra, de zajos sikert arattak a színpadon megelevenedő Prince, Michael Jackson, Lady Gaga, vagy a finálét uraló Madonna által inspirált kreációk is.

A divatbemutatók megtekintése mellett egy valódi londoni koncertélményben is részesülhet az a szerencsés vásárló, aki 2011. október 1. és 31. között legalább 5000 Ft értékben vásárol és a pénztárnál kapott kupont bedobja kitöltve az 1. emeleten elhelyezett óriás gyűjtőládába, így biztosítva részvételét a „Nyerj utazást Londonba kedvenc előadód koncertjére” című nyereménysorsoláson. A nyertes 2 éjszakás, 2 személyes londoni utazás kap 2 fő részére szóló belépőjeggyel egy általa választott előadó koncertjére.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest