… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Disney kollekció kedvenceinkből

Disney kollekció kedvenceinkből

Gonosz királynők, a mindig divatos Mickey egér figurák és persze a sok-sok barát, akiket évtizedek óta imádunk és gyűjtünk! A Swarovski és Disney nevéről mindenkinek a varázslat világa jut eszébe.

Együttműködésük során a Disney ikonikus figurái Swarovski kristályból öltenek testet, nagy sikerrel. A 2012-es tavaszi/nyári kollekció szemet gyönyörködtető darabjai újraértelmezik a Disney mesék világát. A kreativitás és a kiváló stílusérzék a Disney-rajongók és a kristály szerelmesei számára egyaránt vonzó. A kollekció megragadja a Disney népszerű és elbűvölő, legendás karaktereinek sötét és gonosz oldalát,  éppúgy mint pozitív kisugárzásukat.

A „Good and Villains” kollekció megalkotása során a Swarovski a Disney leghíresebb gonosz királynőiből nyert ihletést. Közvetlen utalással Csipkerózsikára, a „Heart Chain” téma elegáns szív alak köré szerveződő lakatokat és kulcsokat használ, romantikus megjelenést biztosítva. A „Thorn & Roses” a Csipkerózsika kastélyát övező sövényt idézi. A ruténiumbevonatú, kivételes minőségű megmunkálással készülő kifinomult darabokat vintage stílus hatja át. A Hófehérke és a hét törpe tiszteletére készült „Heart Sword” szett jellemzője némi gótikus glamúr és a vibráló, kézi applikációval készült piros kristály szívek. A ruténium és sápadt arany kifinomult alkalmazása is egyedivé teszi ezt a termékvonalat.

Gyöngysorok, láncok és szalagok finom ötvözése révén a „Magic Mirror” a mozgásból adódó sokszínűséggel játszik. A függő, fülbevaló és karkötő tükre forgatható, így vagy egy kifinomult kristály berakás látható, vagy a másik oldalra gravírozott híres kérdés: „Who is the fairest?”, azaz “Ki a legszebb a vidéken?”

A „Mickey, Minnie and Friends” kollekció főszereplői Mickey, Minnie, Pluto és Stitch. Mickey és Minnie játékos, érzelemgazdag ereje trendi 3D formában testesül meg a függőn. Ezek az imádnivaló karakterek üdítő és realisztikus metszett kristály figurák formájában is kaphatók. A finoman fazettált darabokat a végtelen tükröződések keltik életre. Pluto és a 2012-es  Limited Edition Stitch teszik teljessé ezt az imádnivaló családot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest