… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Delfinekkel barátkozott Iszak Eszter

Delfinekkel barátkozott Iszak Eszter

Delfinidomárként töltött bő egy hetet Iszak Eszter Curacao szigetén. A forgatásokon Várkonyi Andreával sajátították el a nem mindennapi szakma rejtelmeit. Eszti utazási szenvedélyének és kalandvágyának is hódolhatott az egzotikus kiruccanás alkalmával és feledhetetlen élményekkel gazdagodott.

A Tv2 Másodállás című műsora miatt utazott télből nyárba a két ismert televíziós. Iszak Eszter alig hitt a felkérésnek, amellyel egy különleges szakma bennfentesévé vállhatott.

„Imádok utazni és az újévkor azt is megfogadtam, hogy szeretném magam kipróbálni minél több dologban. Nagyon örültem a felkérésnek, de még az indulás napján sem hittem el, hogy milyen élmények várnak rám. A csodás idő és a mesés táj mellett csak ráadás volt, hogy a napjainkat delfinek közelében tölthettük, akik hihetetlenül emberbarát állatok, valóban élvezik az ember társaságát, és igénylik a törődést. Ez nem munka vagy kényszer számukra, hanem boldogság.” – számolt be a delfinidomárság szépségeiről Iszak Eszti. – Várkonyi Andival nagyon jó kapcsolatba kerültem, nagyon laza és szimpatikus embert ismerhettem meg a személyében, remekül kijöttünk. – tette hozzá a VIVA műsorvezetője.

„A napunk nagy részét a delfinekkel töltöttük, amit sokkal inkább kikapcsolódásnak éltünk meg, mint munkának. A delfinidomár igazolványt is megszereztük, alapszintű vizsgát tettünk elméletben és gyakorlatban is. A helyi emberek rendkívül barátságosak, nem kapkodnak semmivel, nyugodtak és lassúak, ami számunkra először talán furcsa lehet, de hamar átragad az emberre ez a kiegyensúlyozottság. Az anyanyelvük nagyon szokatlan, hiszen több nyelv keverékéből áll össze, és ez a sokszínűség figyelhető meg a házak építészeti stílusán is.” – mesélte a zenecsatorna sztárja.

Fotók: Tv2

Iszak Eszti marketing területen gyakornokoskodik és műsort vezet a VIVA TV-ben, több éves magyar és külföldi modell tapasztalattal rendelkezik, és a színészet felé is kacsingat. A Karib-térség paradicsomában igazán közel kerülhetett a delfinek világához, amelybe hamarosan a tévénézők is betekintést nyerhetnek. Curacao szigetéről visszatérve újult energiával veti bele magát a hétköznapokba, a közelmúltban a Glamour Women of The Year díjára is jelölt Eszti.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest