… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Cukormázas rendezvény

Cukormázas rendezvény

A múlt héten ellátogattunk a Veet által megrendezett sajtótájékoztatóra, ahol nagyon kellemesen éreztük magunkat és megismerhettük a legújabb termékeket.

A rendezvény egy főzőiskolában volt, ahol mindenféle finomságok vártak minket a Sugar Shop jóvoltából. Nagy feladatot bíztak ránk, hiszen muffinokat kellett díszítenünk. A cukrászok természetesen mindenben a segítségünkre voltak, hogy a legszebb sütiket hozzuk létre. Nekünk három muffint sikerült legyártatunk, egyet a Life Magazin színeiben. Nektek hogy tetszik?

Professzionálisan otthon
Ezzel a jeligével született meg a Veet® EasyWax™ Elektromos gyantázó készlet (5.499 Ft), mely lehetővé teszi a tökéletesen sima és selymes bőrt, akár egy hónapon át. Ezentúl nem kell minden alkalommal szépségszalonokba rohangálnunk, könnyen és egyszerűen megoldhatjuk a szőrtelenítést otthon és az eredmény is ugyanolyan! Ennek a szuper szerkezetnek az újdonsága, hogy a gyökerétől távolítja el a szőrszálakat, valamint nem kell megvárni, míg a szőr „félméteresre” nő, hiszen 2 mm hosszúságtól már könnyen eltávolíthatók. A gyantamelegítő megfelelő hőmérsékletre forrósítja a gyantát, ezután a görgők segítségével szinte gyerekjáték a használata. Az érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatják, hiszen minden bőrtípusra használható. Minden területen megállja a helyét, legyen az bikini vonal, hónalj, kéz vagy láb.

Készülnek a színes muffinok...

A Veet EasyWax  gyantázó készlet tartalma
A készletben találhattok egy gyantamelegítő készüléket, egy 50 ml-es gyantapatront, mely kifejezetten a lábak és karok szőrtelenítésére lett kitalálva, 12 db lehúzó szalagot, 4 db gyantázás utáni törlőkendőt és egy tartó állványt. A legújabb terméket megvásárolhatjátok nagyobb szupermarketekben, drogériákban.

A csajos hangulat garantált volt!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest