… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Csillogó fülbevalók az ünnepekre

Csillogó fülbevalók az ünnepekre

Egy csinos fülbevaló, vagy divatos nyaklánc egyedivé és különlegessé teheti megjelenésedet, és minden öltözéket kiemel. A most következőkben eláruljuk milyen fülbevaló illik a fejformádhoz!

Az ünnepek közeledtével egyre több alkalmunk adódik kiöltözni, nem kell azonban új ruhák tömkelegére ezreket költeni, egy egyszerű szerelést is feldobhatunk néhány elegáns csillogó ékszerrel. Nem mindegy azonban, hogy milyen stílusú fülbevalót választasz, először fontos, hogy meghatározd a fejformádat, emellett vedd figyelembe a haj és bőrszínedet.

Kerek fejforma
Ha kerek az arcod, kerüld a kicsi kör alakú fülbevalókat, ezek ugyanis csak még inkább kerekebbé teszik az arcod. Helyette keresd a hosszúkás, vagy csepp alakú ékszereket, melyek optikailag vékonyítják a fejformádat.

Szögletes fejforma
A szögletes vonásokat a kerek fülbevalók lágyítják leginkább. Válassz túlmértezett könnycsepp alakú darabokat, kerek kicsi karika fülbevalókat, de a golyót tartalmazó ékszerek is szóba jöhetnek. Kerüld a nagy karikákat, az éles, rombusz alakú fazonokat, melyek hangsúlyozzák a szögletes arcvonásokat.

Szív alakú fejforma
Ha hegyes az állad, a homlokod pedig széles, az alján szélesedő darabokat kell keresned, a háromszög, és a könnycsepp nagyszerű választás lehet. A lelógó gyöngyökből álló ékszerek segítenek lágyítani a hegyes áll részen.

Ovális arcforma
Az ovális arcok tulajdonosai szerencsésnek mondhatják magukat, mert szinte minden fülbevaló típus nagyszerűen mutat rajtuk. Bátran kísérletezz a különböző stílusokkal, hogy megtaláld a tökéleteset. A formák közül a széles darabok a legelőnyösebbek.

Hosszúkás fejforma
A hosszúkás fejformánál azt kell elérned, hogy optikailag rövidebbnek tűnjön az arcod. Éppen ezért kerüld a hosszúkás fazonokat, és rövid csillár, vagy rombusz alakú fülbevalókat. A kör, és háromszög darabok szélesítik az arcot, míg a lapos, vagy lelógó ékszer kifejezetten előnytelenek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest