… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Borulj virágba a nyárra!

Borulj virágba a nyárra!

Idén nyáron is hódítanak a virágos viseletek és persze a szexi, lenge sokat sejtető kendők és parányi fürdőruhák…

Pózolj a strandon ezekben a virágmintás fürdőruhákban, hogy minden szem rád szegeződjön… Egy‐két trend jobban megállja a helyét a strandon, mint a hétköznapi viseletben, a nagy minták pedig kifejletezetten a vízparton érvényesülnek a legjobban. Idén a kifutókat is színes, vibráló virágminták lepték el. Nyaraláshoz feltétlenül szerezz be egy- két trópusi mintás darabot, és kétség nem fér majd hozzá, hogy ismered a  aktuális trendet, és emellett beragyogod majd a partot.

Vibráló virágmintás fürdőruha, 4500 Ft, F&F

Kendőbe csavarva
Igaz, hogy itt a nyár, a kendőknek azonban még soha ilyen fontos szerepe nem volt. Idén nyáron a kendőket ne csomagoljuk el, hiszen most vannak leginkább a középpontban. A tavaszi/nyári divatbemutatók kifutóit ellepték a selyemkendők mintái – kiemelve a megszokott formából, hiszen könnyed nyári blúzok, nadrágok anyaga lett.

Egyszerű vonalak, klasszikus háromszög bikini felső, vékony pánt – itt ugyanis a bohém kendőmintára kerül a hangsúly. 2490 Ft, felső és 2290 Ft az alsó, F&F

Tökéletes egy menő tengerparti kiruccanásra, csak egy gladiátorszandál és egy kócos vízparti frizura kell hozzá, és mehetünk is meghódítani a partot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest