… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Birkin ékszertáska gyémántból és aranyból

Birkin ékszertáska gyémántból és aranyból

Hermés most igazán felülmúlta önmagát, piacra dobta a világ 4 legdrágább luxustáskáját. A gyémántból és aranyból készült mini Birkin és Kelly táskákat a híres ékszerész Pierre Hardy tervezte.

Ha valaki azt hitte, hogy a divatház tavalyi teljesítményén nem tud túltenni, tévedett. Előző évben 203 ezer dollárért adta el fehérarannyal, és drágakövekkel kirakott Birkin táskáját. A cég új kreációja 1,5 millió euróba kerül, azaz kb. 430 millió forintba.

Fotó: purseblog.com

A poén az, hogy ebbe a méregdrága kiegészítőbe, még egy napszemüveg sem fér el, mivel méreteiben inkább hasonlít egy karkötőre. Az ékszertáskát Pierre Hardy tervezte, a designert extravagáns ékszerkollekciói, és lábbelijei tették naggyá. A csuklón viselhető mini Kelly darab krokodilbőr hatása senkit ne tévesszen meg, a táska alapja ugyanis színarany, amit 1160 db gyémánttal egészítettek ki. „Mi itt a Hermésnél egy kicsit őrültek vagyunk.”- mondta a cég vezérigazgatója Patrick Thomas. Mikor Thomast arról kérdezték, szerinte ki fog egy ilyen ékszertáskát viselni, nemes egyszerűséggel azt válaszolta, nem tudja, de biztosan el kell majd hozzá két testőr.


Hozzászólások

Pin It on Pinterest