… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Beyoncé álomkarrierje

Beyoncé álomkarrierje

Alig találni hozzá hasonló művészt, aki tehetségével és stílusával olyan hatással lenne generációjára, mint a gyönyörű Beyoncé. A többszörös Grammy díjas, ünnepelt színésznőés nagyszerű példakép magával ragadó vitalitása mindenkit rabul ejt, lehetetlen ellenállni neki. Beyoncé egy csapásra meghódította a világot, ő mégis úgy érzi, hogy ugyanaz a lány maradt, aki mindig is volt. Ugyanúgy küzd félelmekkel, megfelelési vággyal és fogyókúrás gondokkal. Egy valamit azonban már jó ideje megtanult, csakis önmagának akar megfelelni!

Nem hallani arról, hogy különösebb sztárallűrjei lennének, de szaftos pletykák sem keringenek körülötte. Évek óta boldogan él producer, zenész férjével, Jay-Z-vel és példás életvitelével milliók kedvence.
„Ha fontos lett volna, hogy ki-mit gondol, szerintem nem tartanék itt!” – meséli a csinos énekesnő, aki idén áprilisban belépett a harmadik X-be!  „Világ életemben a szüleim hatalmas szeretete vett körül, így esélyem sem lett volna, hogy a züllés útjára lépjek. Persze, mindenkit érnek kísértések, de én annál sokkal visszahúzódobb típus vagyok, mintsem engedjek a csábításoknak. Az egyetlen dolog aminek nem tudok ellenállni, azok a sütemények. De hát nem kell minden jó dologról lemondanunk az alakunk vagy az aktuális fogyókúránk miatt!” – nevet az énekesnő, aki az elmúlt hónapokban a júniusban megjelenő új albumát készítette elő. „Beyoncé sohasem tétlenkedik, de neki egy turné vagy egy fellépés nem munka, hanem élvezet és boldogság” – árulta el a turnémenedzsere.

A szigorú Knowles család
Beyoncé a Texas állambeli Houstonban született, édesapja zenei menedzser, édesanyja pedig divattervező és fodrász. Így a zene és a divat egyszerre volt otthon a családban, ezért sem Beyoncénak, sem pedig a húgának nem volt nehéz elindulnia a szakmában. Míg testvére, Solange nem futott be túl nagy karriert, addig Beyoncé világhíres lett. Persze egy sztárnak mindig nagyon nehéz, hogy folyamatosan a legjobb formáját hozza. Ez sokszor nagy lelki terhet is jelent neki, mivel nőies alakjáért folyamatosan meg kell küzdenie. A turné előtt már legalább két hónappal szigorú diétát tart, amit édesanyja felügyel. Ilyenkor rengeteget edz, úszik és persze odafigyel, hogy mit és mennyit eszik. De ez máshogy nem is menne a legnagyobb világsztároknál! Elvégre az egész életét kamerák követik. A sztár egyébként, amikor szépségtrükkjeiről, diétáiról kérdezik annyit felel, hogy csak a szokásos dolgokat csinálja ő is. „Testápoló, hidratáló­krémek és narancsbőr elleni zselé az alapkészletem része. Ezen kívül a masszázs az ami a legnagyobb kényeztetést jelenti számomra, felpezsdül és újjáéled a bőröm általa. Sajnos nagy a fenekem, bár ezt is megszoktam már az évek során. A boldogsághoz el kell magadat fogadni olyannak, amilyen vagy!”

Beyoncé álomkarrierje
A gyönyörű énekesnő gyermekkora óta élvezi a szereplést és azt vallja, hogy számára ez azért nem okoz problémát, mert szeret megújulni mind a zenéjében, mind a külsejében. „Elsősorban a saját elvárásaimnak igyekszem megfelelni, és tény, hogy mindig egyre magasabbra teszem a mércét. Több akarok lenni, mint egy szimpla énekesnő, azt szeretném, ha sokak számára példakép lennék. Ezért mindig próbálom magamat adni, de úgy, hogy újdonságot is belevigyek a zenémbe! Ezzel azt akarom éreztetni, hogy fejlődőképes vagyok.” – vallja a gyönyörű énekesnő, aki ma már az amerikai tinédzserek első számú példaké­pének minősül, aki kitartó munkájával és kedvességével méltán követendő példa. „Sokat tettem azért, hogy idáig eljussak, és természetesen érzem a rajongók elismerését és tiszteletét. Ez sokkal többet jelent nekem, mint akármelyik nívós díj, amit eddig kaptam. A környezetem mindig is tudta, hogy többre vágyom attól, hogy popsztár legyek. Vagyis azt szeretném, hogy ne csak az énektudásomért szeressenek, hanem saját magamért is, a belső tulajdonságaimért és a kitartásomért.” Beyoncé úgy gondolja, hogy teljesen mindegy, hogy kinek mi a szakmája, ha abból kihozza a maximumot. Nos, ez neki minden tekintetben sikerült, hiszen az eladott lemezek mellett szépségét is remekül tudja kamatoztatni.

Szépségpraktikák
„A legfontosabb trükköm az alvás. Szerencsés vagyok az arcbőrömmel, mert viszonylag kevés ápolást igényel. Uborkás arcmaszkot szoktam használni, illetve van egy személyre szabott házipraktikám. Zab, avokádó, méz és joghurt. Ezt a pakolást akkor szoktam használni, ha nagyon sok időm van és otthon pihengetek. Öt percnél tovább azonban nem maradhat az arcon a maszk, mert az avokádó könnyen okoz bőrirritációt!” – vallotta be a díva, aki különösen óvja szemeit a káros hatások ellen. „A napszemüveg nálam kötelező darab, hiszen nagyon érzékenyek a szemeim. Szempillaspirálban is csak a legjobbat választom, amit érzékeny szeműeknek ajánlanak!”

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest