… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Bálizs Anett rajong Jack Nicholsonért

Bálizs Anett rajong Jack Nicholsonért

A népszerű sorozatsztár karrierje egy szépségversenyen indult, ahol lazaságával és mosolyával nyűgözte le a zsűrit. Azóta karrierje folyamatosan szárnyal. Színészkedik, szinkronizál és szabadidejében nagyokat sétál a kutyájával.

A Jóban Rosszban című sorozatból Oravecz Fanniként ismerhetnek a nézők. Mennyire azonosultál az évek során a karaktereddel?
Nagyon szeretem a karakteremet, mivel egyáltalán nem ilyen vagyok a való életben. Fanni sokszor nagyon flegma, érezteti, hogy ő a főnök, emellett imád pasizni, szórakozni velük. Én viszont mosolygós, jókedélyű lány vagyok, aki mindig kerüli a konfliktusokat. Nem szeretek szórakozni a férfiakkal, igazi hősszerelmes vagyok. Minden kapcsolatomat hosszútávra tervezem.

Fotó: Redlemon

Köztudott, hogy megcsináltattad az orrodat, miért volt erre szükség? Vállalnál esetleg más műtétet is?
Mondhatom egy orrműtét után, hogy nem vagyok a plasztikázás híve? Úgy gondolom, ha valaki elégedetlen magával és van lehetőség, hogy szebbé tegye magát, miért ne?
Persze van egy határ, nem szabad túlzásba esni… Az orrműtéttel megnőtt az önbizalmam, egy cseppet sem bántam meg, viszont más beavatkozást nem tervezek. Nem műttetném meg a melleimet és nem csináltatnám meg az ajkaimat sem, nem szeretnék plasztikcica lenni.

Régebben indultál a Miss Balaton szépségversenyen. Ez volt az első ilyen megmérettetésed?
A Miss Balaton szépségversenyre barátnőm unszolására mentem. Ő is jelentkezett és gondoltam nem veszíthetek semmit, bulinak vettem az egészet. Talán épp ez tetszett meg a zsűrinek is, hiszen laza voltam és mosolygós.

Szerinted egy ilyen vagy ehhez hasonló verseny mennyire segíti egy fiatal lány előbbre jutását? Te mit tapasztaltál előny, vagy hátrány volt, hogy indultál szépségversenyen?
Semmiféle hátrányom nem származott belőle, inkább csak előnyöm. A verseny után sok felkérést kaptunk divatbemutatókra, fotózásokra, aminek nagyon örültem, hiszen a modellkedésbe csak azért vágtam bele, hogy a tandíjamat tudjam fizetni a színiiskolában.

Olvastam, hogy a szépségápoláson belül a házi praktikákat részesíted előnyben. Mik a legfontosabb szépségtippjeid?
Mivel képernyőn szerepelek, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen makulátlan az arcbőröm. Minden héten egyszer arcradírral megtisztítom. Anyukámnak volt egy házi praktikája, ha épp nem volt otthon arcradír. Finomszemcsés tengeri só langyos vízzel, amely ugyanolyan jól tisztít és csak öt percet vesz igénybe. Emellett a hajamat is rendszeresen kényeztetem, nagyon sokféle pakolást lehet már kapni. A hajmosás és balzsam után hagyom a hajamon a pakolást 15 percig, törölközőbe csavarva, így jól magába szívja a tápanyagokat. Ettől erős lesz a haj és kevésbé töredezik. A kézfejemre is nagyon odafigyelek, hiszen itt látszik talán a legjobban az öregedés. Összekeverek ugyanannyi mézet, glicerinolajt és citromlevet, bekenem vele a kezemet, majd leöblítem langyos vízzel, ettől selymesen puhává válik.

A TV2 weboldalán olvastam, hogy kedvenc filmed, a Lesz ez még így se. Csak nem Jack Nicholson miatt?
Oh, igen! Jack Nicholson a kedvenc! Zseniális színész és persze a legkedvesebb filmem tőle ez! Hatalmas alakítás és persze Oscar-díj érte. Nem szoktam egy filmet többször megnézni, de ezt háromszor láttam.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest