… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Baby boom, eljegyzés, szerelmek

Baby boom, eljegyzés, szerelmek

Úgy tűnik a sztároknál nagyon pörgősen kezdődött az új év. Justin Timberlake végre négy és fél év után eljegyezte kedvesét, Jessica Bielt, míg Blake Lively állítólag első gyermekével várandós Ryan Reynoldstól. Ugyanakkor van, akinek nem kezdődött túl fényesen a 2012-es év. Katy Perry házassága tönkrement, állítólag egy harmadik fél miatt. 

Végre teljesült Jessica nagy álma és ő lesz Mrs. Timberlake

Álomeljegyzés
„Négy és fél év nagyon sok idő!”- nyilatkozta a színésznő egyik barátnője egy amerikai napilapnak, majd hozzátette a színésznő, tavaly azért szakított Justinnal, hogy a férfi végre rájöjjön, ő a hozzá illő nő.” Justint pedig a szakításuk óta hírbe hozták Mila Kunissal és több modellel is, azonban ő már korábban is azt vallotta Jessica lenne számára a tökéletes feleség!

Eric a Csúf igazság című filmben, az álompasit játszotta

A tökéletes kisbaba
A Nyomtalanul sztárjának, Roselyn Sancheznek és férjének Eric Winternek is jól indult az új év, hiszen ma megszületett első gyermekük, Sebella Rose Winter. „A kislány olyan szép mint az édesanyja!’- árulta el a büszke édesapa.

Blake és Ryan között már az MTV díjátadón is ízzott a levegő

Az új álompár?
Köztudott, hogy Scarlett Johansson már jó ideje bánja, hogy elhagyta férjét, Ryan Reynolds színészt. Amikor azonban egy ausztrál magazin megírta, hogy állítólag már első közös gyermeküket várják új kedvesével, Blake Lively-val  nagyon dühös lett. Azóta persze sem Blake, sem Ryan nem nyilatkozott, viszont a lesifotósok folyamatosan színésznő hasát fényképezik…

Ami még mostanában történt: Katy Perry beadta a válópert, úgy tűnik mégsem Russel számára az igazi. Ryan Gossling viszont bemutatta végre Eva Mendest a családjának. Lehet, hogy hamarosan itt is eljegyzés lesz??

Hozzászólások

Pin It on Pinterest