… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Az új stílusikon: Blake Lively

Az új stílusikon: Blake Lively

Minden pasi a lábai előtt hever, hiszen nem csupán csodaszép, de fantasztikus az alakja is. Leonardo Dicaprio Monte Carlo-ba szervez neki meglepetés utat, de hogy még a szakma is szuper szerepekkel kényeztesse? Egyes hírek szerint, ő lesz az egyik főszereplője a következő Szex és New York mozinak. Addig is íme, néhány trükk, ha szívesen követnéd Blake stílusát, aki lehengerlő stílusával jelenleg a Chanel Mademoiselle táskák arca.

Blake a Chanel kampányában is gyönyörű

Gyönyörű, fiatal, tehetséges és sorra kapja a jobbnál jobb filmszerepeket. Legújabb filmjében, a Zöld lámpásban, Ryan Reynolds partnere, akivel sokan hírbe is hozták, azonban Blake ennél nagyobb meglepetést okozott. Leonardo di Caprióval töltötte édes kettesben szinte az egész nyarat.
A tehetség megmutatkozik
A legtöbb színésznő évekig küzd, hogy egy sikersorozat után, végre a mozivásznon találja magát, igazi hollywoodi sztárok mellett. Az ifjú színésznőnek azonban nem kellett kopogtatnia, hiszen ő valójában el sem akart jönni sikersorozatából, a Pletykafészekből. „Ez a sorozat a gazdag amerikai ifjúságról szól. Van itt ármány, szerelem, barátság és persze sok-sok pénz- ki ne szeretné a sorozatot?” – kérdezte a producer, aki nagyon bízott a sikerben. Éppen ezért választott hosszas keresgélés után olyan arcokat, akik teljesen ráillettek a gazdag lányok karakterére. Nos,  Blake Lively tökéletes választás volt, hiszen kisgyerek kora óta a showbizniszben él, hiszen szülei és négy testvére is Hollywoodban dolgozik. Sorozatbeli partnerével, Leighton Meesterrel pedig a valóságban is nagyon jó barátnők, így számára a forgatás olyan, mint egy jó kávézás a barátokkal.

Imádja a csokit, és a pink a kedvenc színe!
Blake-ről sugárzik a természetesség. Ragyogó kék szemei és hosszú szőke haja teszi igazán különlegessé és valószínűleg a szupermodellfaló Leonardo di Capriónak is pont ezek a tulajdonságok tetszettek meg. Bár  korábban összehozták a Tolvajok városa forgatása alatt Ben Affleckkel is, a pletyka valótlannak bizonyult, akárcsak Ryan Reynoldsszal, akivel a Zöld lámpás című nagysikerű mozifilmben játszanak együtt. „Blake a forgatáson teljesen maximalista volt, pedig akadt, hogy órákig a levegőben kellett lógnia” – árulta el a rendező.

Romantikázás Franciaországban
A csinos színésznő, szinte az egész nyarat a Francia Riviérán, azaz a Côte d’Azur-on töltötte, Leo társaságában, aki odaérkezésük előtt pár nappal szakított előző barátnőjével, Bar Refaelivel. Az ifjú színésznővel sétáltak, úsztak, napoztak, partykra jártak és vacsorázgattak és szemmel láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát! „Úgy tűnik Leo végre igazán boldog Blake oldalán. Teljesen más, mint az előző kedvese és ez tetszik neki” – árulta el egy barát, aki szerint a fiatal lány kislányos bája fogta meg a színészt! Ősszel azonban Blake-re komoly feladat vár, hiszen népszerűsíti új filmjét és megkezdi a Gossip Girl következő évadjának a forgatását is.

Kövesd Te is Blake könnyed stílusát:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest