… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Az idei nyár multifunkcionális slágere: a bandeau

Az idei nyár multifunkcionális slágere: a bandeau

Az idei nyár nagy slágere ez az új, sokszínű és multifunkcionális fazon. Mivel sokunk nincs tisztában vele, hogy pontosan mit is takar ez a kifejezést, és hogy érdemes ezt a darabot hordanunk, néhány szuper ötletet adnék a vagány kipróbálóknak!

De mi is pontosan a bandeau?
Egy olyan top, amely a mellrésznél fed, pontosan nehezen meghatározható, mivel számos fazonban, színben és mintában kapható. Már a régi időkben is nagyon divatos volt, azonban az idők folyamán számos újításon esett át, reneszánszát abszolút most éli. Először a fürdőruhák körében hódított, számos csavart, fodros, pici és többet takaró fazonban léteznek. Majd átvették a ruhák: koktélruhák és nagyestélyik felső részének fazonját kezdték a bandeau- ról mintázni. Ám most új funkciót is kapott: topként önmagában vagy egy másik, kivágott felső alatt is nagyszerűen hordható.

Hogyan hordjuk?
Egyre több divatmárka kezdi alapkollekciójába beépíteni ezt a darabot, hiszen a most nagyon divatos, kivágott, csipkés, T alakú, félvállas és egyéb, laza, vagány pólók és topok alatt nagyszerűen mutat, illetve eltakar. Nagyszerűen mutat, mivel, köszönhetően annak, hogy számos színben és mintában létezik, nagyszerű kiegészítője lehet egy merészen kivágott pólónak, oldalt vagy hátul kivillanva akár kiegészítőként is hordhatjuk és feldobhatjuk vele öltözékünket. Ha pedig pont az a célunk, hogy melltartónkat eltakarjuk, egy odaillő, egyszerű darabbal tökéletesen megtehetjük. Sőt, mivel kiválóan tartanak és formálnak, akár önmagunkban, melltartóként is funkcionálhatnak!

De hordd őket ruha alatt, vagy önmagukban, egyszóval bárhogy, mindig laza, vagány és szexi és nem utolsó sorban trendi leszel bennük!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest