… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Anna Karenina ruhakollekció a Banana Republic-tól

Anna Karenina ruhakollekció a Banana Republic-tól

A Banana Republic divatház imádja az időutazást! Két retro stílusú kapszulakollekció után, melyet a Mad Men ihletett, most az orosz irodalom egyik időtlen klasszikusa alapján készítette el legújabb kreációit. A ruhákat Keira Knightley és az új Anna Karenina film inspirálta.

Bár a filmes adaptáció Tolsztoj regényéhez igazodik, és a késő 1800-as években zajlik, az új kollekcióba vittek egy kis csavart, és ötvözték a korszak fazonjait az 50-es évek stílusával. Az Anna Karenina darabokat kifinomult színvilág, gyönyörű részletek, és luxus anyagok jellemzik. „A ruhák megalkotásához a korszak kulcsfontosságú elemeit használtuk fel, majd átértelmeztük ezt a mai öltözködésnek megfelelően.”- mondta Simon Kneen a Banana Republick kreatív igazgatója.

„A csipkés és szőrmés részletek klasszikus megjelenést varázsolnak az egyes daraboknak, de távol maradnak attól, amit úgy hívunk ódivatúság.” Kneen szerint, a legjobb, ha ezeket a klasszikus vintage ruhákat keverjük a modern részletekkel. A kollekció megalkotásában maga Jacqueline Durran az új film jelmeztervezője is közreműködött, melynek eredményeképpen 56 gyönyörű ruha született. Az árak 59 és 500 dollár között mozognak, az egyes darabok között találunk szoknyákat, mellényeket, kabátokat, pelerineket, és kiegészítőket is. A kollekció október 30-tól kapható a boltokban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest