… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Amy Winehouse visszatért!

Amy Winehouse visszatért!

A világhírű tervező Jean Paul Gaultier 2012-es tavaszi kollekcióját az elhunyt énekesnő Amy Winehouse ihlette. A felvonult ruhák a Párizsi divathét legszínesebb bemutatóját keltették életre.

Jean Paul Gaultier kollekcióját minden évben izgatott várakozás előzi meg. Az idei bemutató lélegzetállítóra sikeredett, Amy Winehouse szinte feltámadt a kifutón. A kollekció nőies, ugyanakkor visszafogottnak cseppet sem nevezhető, az énekesnő és a tervező jól megszokott stílusának megfelelően extrém elemek és színek kombinációi alkotják.

Winehouse szülei dühösek
A szépségpöttyök a modellek ajkai felett, a jellegzetes cicaszemű smink, és a madárfészek szerű óriási haj egytől-egyig Winehouse védjegyévé váltak, míg a ruhák az 50-es évek bohém korszakát idézik. Gaultier úgy nyilatkozott, kollekciójával az énekesnőnek szerette volna leróni tiszteletét. A család azonban egészen másképp gondolja, szerintük a ruhák ízléstelenek, és rossz fényt vetnek az elhunyt Winehouse-ra. Az apa elmondta nem támogatják a kollekciót, szerintük a bemutató az énekesnő azon korszakát jeleníti meg, amikor sem testileg sem lelkileg nem volt jó állapotban. A család csalódott amiért Gaultier nem konzultált velük az ügyben korábban.

Gaultier szerint Winehouse az egyediséget képviselte mind a zenében, mind az öltözködésben, és ennek szeretett volna emléket állítani a Párizsi divathéten. A bemutatón  halott menyasszonyt idéző arák, és özvegyek is kifutóra léptek, ami szintén nem festett túl jó képet a sztárról a rokonok szerint.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest