… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Ali Larter a harmincas nők hőse

Ali Larter a harmincas nők hőse

Ali tipikusan az a nő, akire valószínűleg nagy többségünk azt mondja: „igen, én is így akarok kinézni”. Hihetetlenül fitt, szexi és sugárzik az energiától, ugyanakkor természetes és rendkívül nőies jelenség.

A 34 éves színésznőt sokan a Hősök című sorozat természetfeletti erővel megáldott szereplőjeként ismerték meg, pedig játszott több nagyobb hollywoodi filmben is, csillaga a film városában 1999 óta ragyog. A New Jersey-ből származó lány már 13 évesen modellként dolgozott a világ egyik legnevesebb ügynökségénél, ahol már ekkor megjósolták, hogy még sokra viszi! Első szerepét 1999-ben kapta a Prérifarkas Blues című filmben, ahol John Voighttal játszhatott együtt, és bár szerepe nem volt jelentős, mégis felfigyeltek rá. Úgy látszik a rendezők kedvelik őt misztikus filmekben viszontlátni, ilyen volt a Végső állomás, mely egy izgalmas thriller-szerű mozi és több részt is megélt.

A Hősök című sorozatban lett igazán ismert!

Persze – köszönhetően nőies kisugárzásának, sportos alakjának – láthattuk őt romantikus komédiában is, ez volt a Dr. Szöszi, ahol egy aerobic edzőt alakított, akit bebörtönöztek, de végül a szőke jogászhallgató Reese Witherspoon megmentette. Azóta persze gyakran kap hasonló szerepeket, de a Hősök béli Niki Sanderstől sem szívesen válna meg, hiszen nagyon kedveli. Nagyon passzolt hozzá ez a szerep, mivel Ali híres hihetetlen sportos alakjáról, sőt megszállottan edz, hogy ez így is maradjon. Ő az, aki szakított a Hollywoodban mindig felbukkanó újabbnál újabb diéták eszelős alkalmazásával, mert azt vallja, hogy az edzésnél nincs fontosabb. Éppen ezért bármit megeszik, imádja a sajtokat és a borokat. Az amerikai People Magazin beválasztotta őt a 10 legjobban öltözött sztárok rangsorába, mert nem csak minden jól áll neki, de mindig jó érzékkel választja is meg, hogy mit vegyen fel.

Ali tippje a remek alakhozMivel Ali nem diétázó típus, így súlyát a rengeteg edzéssel tudja megtartani. „Sosem hagyom ki az edzésem, soha!” – mondta magáról. Fontos a kitartás, illetve a rendszeresség, mert ezek nélkül nem érhető el eredmény, vagy folyton kezdhetjük előröl. Ő a futásra esküszik, erről le nem mondana. Azért van néhány fogyókúrás fortélya, melyeket bevet, hogy még hatékonyabb legyen a testformálás: délutántól már egyáltalán nem eszik szénhidrátot, és odafigyel az elfogyasztott ételek mennyiségére is. Tartja magát ahhoz, hogy nem kell mindent megennie, ami a tányérján van.

Ali smink tippjei
Őt nem láthatjuk hivalkodó sminkkel, sárgára, vagy lilára pingált szemhéjjal, mert kedveli a visszafogott és természetes make-upot. Jól áll neki az aranyosan, selymese csillogó púder és a hosszú szempillák. Kedvence szemhéjpúdere pezsgőszínű és világosbarna, hiszen ezek mindenhez passzolnak és kiemelik a szemet.

Így sminkelj Ali módra
1. Kenj fel könnyű, olajmentes hidratálókrémet. Tüntesd el a bőrhibákat bőröd színéhez illő korrektorral.
2. Használj némi mattos alapozót, majd ásványi púdert, amely selyemfényt ad arcodnak.
3. Az arccsontra kerüljön szaténos rózsaszínű pirosító.
4. Barna színnel fesd ki szempilláid, de előtte kerüljön fel némi szemhéjpúder. A szemzugodnál világosabbal, majd kifelé haladva sötétebbel sminkelj.
5. A szájra előbb kerüljön egy vérkeringést fokozó ápoló balzsam. Ali még egy fogkefével is végigdörzsöli ajkait, hogy a felesleges hámréteg lekerüljön, és simább legyen ajka. Végül természetes hatású, nem csillámos szájfényt használj.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest