… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Alakítsd át a ruhatárad tavaszra

Alakítsd át a ruhatárad tavaszra

Az első melegebb napsugarak megkövetelik tőlünk a legdögösebb cuccokat. Lesz majd strandolás, sok napsütés, sok leárazás mialatt magunk megjutalmazása felér egy 50 ezres számlával. Hát, megéri ez?

1. Jótékonykodjunk! Cseréljük le ruhatárunkat, ajándékozzuk el az egyszer felvett ruháinkat, amik a szekrény mélyén vannak és sosem vettük őket észre! Ha kifogy a szekrény fele, talán majd belefér egy-két dögösebb tavaszi, nyári ruha!

2. Borítsuk ki az egész szekrény tartalmát és kezdjünk el szortírozni. A téli ruhákat tegyük hátrébb, a tavaszi dolgokat helyezzük előrébb. Így átlátjuk majd a ruhatárat és nem veszünk meg feleslegesen dolgokat, hiszen látjuk, hogy mi minden van benne, amire nem is emlékszünk. Miután megvagyunk a rendezkedéssel, előbb gondoljuk át mire van szükségünk. Kinőttünk valamit, esetleg már nincs rá szükségünk, ne dobjuk ki! Ajándékozzuk el, vagy rakjuk el leendő gyermekeinknek, vagy varjunk, varrassunk belőle egy másikat, számunkra divatosabbat!

3. A ruhaválasztásnál ügyeljünk a színekre. Már felvehetünk merészebb színösszeállítást, fő, hogy passzoljon az ízlésünkhöz. Csak akkor nézünk ki jól, ha mi is érezzünk, hogy a ruha hozzánk való és jól érezzük magunkat benne, ezt mások is észre fogják venni.

4. Végezetül egy-két jó tanács a tavaszi trendek kapcsán:  A virágos szoknyák még mindig divatban vannak, az egyszínű felsőket könnyen feldobhatod velük. A csipkés aljú rövidnadrágok úgyszintén. Ne felejtsd el az ékszereket! Egy kivágott nyakú felsőt egy nyaklánccal, vagy egy garbós felsőt egy hosszabb fülbevalóval szívesen visel az ember. A fő, hogy mindig a saját stílusod, személyiséged tükröződjön ruházatodon.

Kovács Petra

Hozzászólások

Pin It on Pinterest