… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Alakformáló divattippek

Alakformáló divattippek

Néhány optikai trükkel könnyedén fantasztikus alakot varázsolhatsz magadnak, csupán a megfelelő szabásra, és formákra kell rálelned. Cikkünkben megmutatjuk milyen darabokkal érheted el a kívánt hatást!

A mintás anyagok, főleg amik nagyon kontrasztos színekből állnak össze, idén a kifutókon is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek ruhák optikailag alakítják testrészeinket, így némi fondorlattal, irányíthatod az emberek tekintetét.  Ehhez persze fontos, hogy ismerd saját előnyeidet és hátrányaidat.

 A nagy kontrasztos minták, és színek (főként a fekete-fehér) sokszor még inkább kiemelik a testrészeinket, használd bátran, ha még hangsúlyosabbá tennél bizonyos területeket, esetleg vékonyabb csípőre, vagy nagyobb, teltebb mellekre vágysz.

A ceruzaszoknya egyike azoknak az alapdaraboknak, amiket az irodába, vagy egy elegáns partin is viselhetsz, karcsúsít, és nőies megjelenést biztosít. Hangsúlyozza a csípőt, magas derekának köszönhetően rövidíti a felső testrészt, így ha magasabb vagy akkor is jól áll. Figyelj arra, hogy ne ess túlzásokba, nagy, feltűnő mintájú, ruhához, felsőhöz egyszerűbb színű kiegészítőket viselj, olyanokat, amik harmonizálnak színben.

Az H&M aktuális kollekciójában rengeteg ceruzaszoknya található. Kék szoknya, 6990 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest