… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A lovaglás igazi szabadságérzetet ad nekem

A lovaglás igazi szabadságérzetet ad nekem

Janicsák Veca nemcsak hangjával, de természetességével is belopta magát a hazai közönség szívébe. Az X-faktor sztárja mesél hobbijáról, a lovaglásról, szépségpraktikáiról és jövőbeni terveiről.

Mióta lovagolsz és mit jelent számodra a lovaglás?
15 éves korom óta. Számomra ez az egyik legjobb formája a kikapcsolódásnak. A természetben lenni, együttműködni egy érző lénnyel, egy állattal, csodálatos dolog. A lovaglás igazi szabadságérzet ad nekem.

Terápiás céllal is lovagoltatnak gyerekeket, ez neked is egyfajta feszültség levezető?
Igen, a lovaglás, illetve a lovakkal való foglalkozás kiváló feszültségoldó. Amikor van időm kikapcsolódni, mindenképp szakítok időt erre. Ilyenkor mindent elfelejtek, és csak hagyom, hogy belekapjon a szél a hajamba.

Vecát elkísértük egy kis pihenőre...


Ha már említetted a kikapcsolódást, az X- faktorban való szereplésed óta van egyáltalán lehetőséged lazítani, pihenni?
Igyekszem időt fordítani a pihenésre is. Tudom, hogy a szervezet mindent megbosszul, de őszintén megmondom mostanság az alvás is néha luxus.

Mennyiben kellett megváltoztatnod az életmódodat, életviteledet?
Kevesebb időm marad mozogni, illetve úgy összességében magamra. Az a szerencsém, hogy van egy kutyusom Zenta, akivel nem tehetem meg, hogy nem viszem ki sétálni, így egy kis mozgás biztosan minden nap van. Viszont maradtam az a lány, aki voltam, csak most nagyon elfoglalt vagyok, de végre azt csinálhatom, ami igazán boldoggá tesz, énekesnő lettem.

Fontos számodra, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed?
Nem gondolom, hogy annyira fontos lenne, hogy mindig tökéletes legyek, például Zentát sem magassarkúban sétáltatom. Számomra az ápoltság a legfontosabb, csillogó haj, szép arcbőr. Ha sminkelek, akkor is inkább a természetes hatást kedvelem.

Milyen szépségpraktikáid vannak, melyekről soha nem mondanál le?
Egy dolog van, amit mindig minden este megteszek, még akkor is, ha hulla fáradt is vagyok, és ez az arctisztítás. Soha nem fekszem le anélkül, hogy le ne mossam a sminkem, ez nagyon fontos az arcbőrnek. Illetve az arcomat mindig három lépésben ápolom: lemosó, tonik, arckrém, hetente egyszer pedig radír. Amit még fontosnak tartok az a belülről történő hidratálás, a napi 2 liter vizet mindig igyekszem meginni.

A lovak mellett a kutyákkal is remekül kijön asz énekesnő

Van olyan énekesnő, aki a példaképed, akár stílusban vagy karrierben?
Nincs igazán példaképem, de nagyon tudom tisztelni, ami jó. Beyoncé karrierje mind művészetileg, mint üzletileg számomra például elismerésre méltó, ám én senkit sem szeretnék lemásolni, olyan karriert szeretnék építeni magamnak, amire büszke lehetek, ami igazán az enyém, úgymond original Veca.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest