… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A külső szépség elfakul, de a belső megmarad

A külső szépség elfakul, de a belső megmarad

Mi inspirált az új illat, a Beyoncé Pulse készítése során?
Mikor elkezdtem kifejleszteni a Pulse parfümöt, olyan illatot akartam alkotni, amitől a nők szexinek, erősnek és ellenállhatatlannak érzik magukat, készen arra, hogy bárkit meghódítsanak. Én a zenémen keresztül is ezt sugárzom a nőknek, hogyan legyenek erősek és magabiztosak. A  Pulse illat is pont erról szól, hogyan tudják ezt az erőt meglelni önmagukban.

Már két illatod is van, a Heat és a Heat Rush. Miben különbözik ez a korábbiaktól?
A Heat és Heat Rush illatokat azért szeretem, mert vadak, érzékiek és szexisek. A Pulse viszont egy vibráló citrusos illat, amitől kifinomultnak és magabiztosnak érzem magam. Számomra a parfüm olyan, mint felvenni a tűsarkúimat – mindennapos szükséglet, nélküle ki sem lépnék az utcára. Izgatott vagyok, hogy egy friss, érzéki, szikrázó illatot adhatok az kollekciómhoz.

Mik a kedvenc hozzávalóid a parfümben?
A kedvencem a Kékmadár orchidea, mivel nőies és virágos illatot akartam. Eredetileg Ázsiából szárazik és indigókék színű, ami nagyon ritka szín az orchideák közt. Ám ami a legkülönlegesebb a Kékmadár orchideában, hogy eddig még nem használták parfümhöz! Emellett szintén kedvelem a Curacaot az üde frissességéért. Az értékes fás összetevők és egy leheletnyi a pazar madagaszkári vaníliából melegséget és érzékiséget ad a kreációnak, amitől ellenállhatatlan és csábító lesz.

Na és Neked mitől emelkedik meg a pulzusod?
A jó zenétől, a hullámvasúttól, és az óceánba ugrástól. Viszont amikor fellépek, és leginkább a színpadra lépés előtti pillanatokban; ez az a helyzet, amikor a pulzusom igazán felgyorsul.

Sok számod és parfümöd koncentrál a női egyenjogúság elméletére. Mit jelent számodra fiatal és erős nőnek lenni?
Ez annyit tesz, hogy magabiztos vagy és kényelmesen érzed magad a saját bőrödben. Erős vagy, és nem félsz a kihívásoktól, ha a céljaid eléréséről van szó.

Rengeteg nő számára vagy nagyszerű inspiráció, nem csak szakmai sikereid, hanem pozitív testképed és magabiztosságod miatt is. Van bármilyen tanácsod azoknak a nőknek, akik elégedetlenek saját testképükkel?
Köszönöm. Azt mondanám nekik, hogy határozzák meg maguknak, mit jelent a szépség, és ne valaki más definíciójára támaszkodjanak. Klisének hangozhat, de mindenki gyönyörű a maga egyéni módján. Túl megszállottan próbáljuk kideríteni, milyen a tökéletes orr, vagy épp tökéletes haj, pedig ennek nincs is akkora jelentősége. Az a legjobb dolog, ha szereted önmagad és magabiztos vagy.

Kik a legnagyobb szépségideáljaid, régen és most?
Ez mindig nehéz kérdés, mert annyi gyönyörű nő inspirált. Talán az édesanyám, Tina Knowles, Diana Ross és Barbra Streisand szerepelnek a listám élén, de kedveltem Lena Hornet is.

 Mi a legjobb szépségtipp, amit valaha hallottál?
Az édesanyámtól hallottam, aki azt mondta, a külső szépség elfakul, de a belső szépség maradandó. Azt is mondta, hogy lefekvés előtt mossam le a sminkem – nem mindig teszem ezt, de azért i

Hozzászólások

Pin It on Pinterest