… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A hollywoodi álom két oldala

A hollywoodi álom két oldala

Akiknek mindig sikerül a Happy End!
Az élet nem habostorta, vagy valakinek mégis? Néhány hollywoodi színésznőnek irigylésre méltó sora van. A legjobb vígjátékok pozitív szerepeit kapják, ahol minden tökéletes. Ha kisebb erőfeszítések árán is, de megérkezik a sármos herceg, lóháton, esetleg sportkocsival. Érdekes módon a szerepeik és a magánéletük egybefonódik, így a valóságban is minden úgy alakul körülöttük, ahogy azt elképzelik. Tökéletes társ, gyerek(ek), egyszóval mesébe illő családi idill. A sikerre születni kell – mondják, és tényleg vannak olyanok, akiknek ez összejön a munkában és a való világban is. Az örök nyertes típusú színésznőket valahogy eleve pozitív szerepekkel találják meg a producerek és a rendezők. Szépek, okosak és ha kezdetben magányosak is, a szerelem a film végére garantáltan megtalálja őket. Akárcsak a tündérmesékben, a jó elnyeri jutalmát, vagyis a nagy Ő-t és ezáltal a boldogságot.

Jessica Alba
Jessica Alba 27 évesen lett először anya és azóta is boldog házasságban él férjével és két éves kislányukkal, Honor Marie-vel. Augusztusban pedig megszületett második gyermekük is!
Jessica akár szőke, akár barna valahogy mindig nagyon szerencsés a szereposztásoknál. „Lehetek az eseted?” – kérdezi Jessica mindig szemérmesen. – Ki, mit felelne erre?

Jessicának nem lehet oka panaszra, hiszen partnerei kivétel nélkül jóképűek és szinte mindig happy end a filmjei vége!

Katherine Heigl
Katherine Heigl és zenész férje, Josh Kelley harmonikus kapcsolata akkor teljesedett ki, amikor örökbe fogadtak egy koreai kislányt. A szép színésznő mindig is szerencsés volt a szerelemben. Amikor megismerkedett Josh-sal, azonnal tudta, hogy ő az igazi. Sokan megjegyezték már, hogy szerepei alkalmával is mindig szerencsés karaktereket alakít. „Az ember arra született, hogy boldog legyen. Ez számomra a kiegyensúlyozott párkapcsolatot jelenti, és az élet egyéb apró örömeit, úgymint finom ételek, borok.” – nyilatkozta Katherine, aki néhány plusz kilóval is szexi és elbűvölő. Katherine szakmai sikere önbizalmának és kiegyensúlyozott magánéletének köszönhető.

Gerard Butler A csúf igazság című filmben végül a szépséges Katherine miatt hagy fel addigi életformájával.

Jennifer Garner
Jennifer Garnerről soha nem hallani szaftos pletykákat, tökéletes párkapcsolatáról annál inkább. Férje, Ben Affleck mintaférj és mintaapa hírében áll. Sokan irigykedve figyelik az álompár és két kislányuk életét, amibe való igaz, hogy nem sok belátást engednek. Vajon mi lehet a titka Jennifernek? Talán az, hogy szerencsés, jó helyen és jó időben volt, amikor Ben éppen szingli lett. Valahogy ő az, aki még a szerepeiben is mindig jól jár, ráakad egy jóképű pasira vagy éppen őt szemeli ki egy sármos férfi. A lényeg, hogy ha csalódik is néha, hamar egyenesbe jön és szárnyal a boldogságban.

Az excsajok szelleme. A fókuszban szintén a szerelem áll. Garner kedvéért azonban még Matthew is megváltozott!

 

Akiknek valamiért sosem jön össze!!
A filmipar üdvöskéiről mindenki azt gondolná, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élnek. A népszerűség és a pénz azonban nem jelent garanciát a rózsaszín felhőkre és a harmonikus párkapcsolatra. Néhány színésznőnek kísértetiesen hasonló forgatókönyv szerint zajlik az élete, mint a filmvásznon. Ez vajon mennyire lehet a véletlen műve? Vagy esetleg ennyire beleélik magukat a szerepükbe?

Jessica Biel
Sokáig azt hittük, ő lesz végül Mrs. Timberlake, végül szakítottak, azonban Jessicának, aki a filmvásznon is sokszor szingli, még van ideje, hogy rátaláljon a szerelem.  A nagy csalódás óta boldogtalannak vallja magát, de talán így könnyebben azonosul szerepeivel.

Itt például nagyon élvezte, hogy Colin Firth-el romantikázhatott!

Cameron Diaz
Úgy tűnik Justin Timberlake a ludas abban, hogy Hollywood szép színésznői szomorkodnak. Nem csak Jessica Biel, de egykoron Cameron Diaz is rá építette az életét. A csinos szőkeség idén töltötte be a 39-et, így nem csoda, ha szeretne végre megállapodni. Cameron tehetséges színésznő, ezért vegyes karakterekben láthatjuk. A vígjátékok mellett sokszor csalódott szinglit játszik, ami nem áll messze a valóságtól.

A Holiday című filmben jó sokáig kerülgeti az igazit

Jennifer Aniston

Csinos, kedves és szórakoztató, mégis egyedül van. Jennifer Aniston válása után sehogy sem találja az igazit, pedig választék akad bőven. Túl a negyvenen is az egyik legkeresettebb színésznő, de szerepei során, akárcsak az életben is, folyamatos csalódások érik. Hosszabb-rövidebb ideig tartó kapcsolatai soha nem jutnak el abba a stádiumba, amit Jen már évek óta szeretne: újabb házasság és gyermekáldás. Mostani párja oldalán úgy tűnik boldog, de lehet hogy csak egy újabb pár hónapos „kalandról” van szó?

Vince Vaughn-nal az életben is egy párt alkotott. De vajon miért végződik minden kapcsolata szakítással?

Hozzászólások

Pin It on Pinterest