… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A csinos modell is köszönetet mond Steve Jobs-nak

A csinos modell is köszönetet mond Steve Jobs-nak

Bódi Sylvi egy a millióból. A szépség lett a hazai nagykövete a „Book of One Million Messages” avagy az „Egymillió üzenet könyve” című gigantikus emlékgyűjteménynek. A könyvben már eddig is sokan fejezték ki hálájukat Steve Jobs-nak technikai újításaiért, amellyel könnyebbé tette sokak mindennapjait.

A „Book of One Million Messages” három magyar fiatal ötletéből született. Az iPad formájú, közel 2 méter magas, több száz kilós könyv tele van olyan emberek üzeneteivel a világ minden tájáról, akik szeretik és tisztelik Steve Jobs-ot és életművét. Bódi Sylvi örömmel vállalta a kezdeményezés nagykövetének szerepét, és vette fel a „Thank You Steve Jobs” feliratú pólót, hogy ezzel is segítse beteljesíteni a könyv misszióját.

„Azzal, hogy én lettem a kezdeményezés hazai nagykövete, szeretném kifejezni a Steve Jobs iránt érzett hálámat. Ő egy zseni volt, aki szebbé és könnyebbé tette az életünket. Amikor ránézek a laptopomra vagy a telefonomra lenyűgöz a technikai fejlettségük, hogy mi mindent meg lehet valósítani velük. A mozgalommal segítünk a rászorulóknak is, ami nagyon fontos számomra.” – mesélte Sylvi, aki nem csak a technikai újítások miatt mond köszönetet az Apple egykori elnökének.

„Az egyik híres beszédében Jobs a szívemhez nagyon közel álló dolgokról beszélt. Arról, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan értelmetlen dolgokra fecséreljük el, mint a harag vagy a bosszú. Amikor azt mondta, kövessük a szívünket, mintha az én ars poeticámat fogalmazta volna meg. Én is így élek, hiszen velem is megtörtént, hogy szembe kellett néznem a halállal. Négy évvel ezelőtt egy vizsgálat során különös elváltozást észleltek a hasnyálmirigyemben, különös egybeesés, hogy Steve Jobs éppen hasnyálmirigy rákban hunyt el. Nálam nem tudták pontosan megállapítani, hogy mi a baj, egy hétig éltem abban a hitben, hogy rosszindulatú daganatom van. Ez idő alatt átértékeltem az életemet, ettől az élménytől váltam azzá az emberré, aki most vagyok.” – tette hozzá Sylvi.

A kezdeményezéshez Sylvin kívül olyan hazai sztárok csatlakoztak, mint Debreczeni Zita és Harsányi Levente. A magyar ötlet alapján készült, nyitott állapotában két méter magas, több száz kilós könyv világkörüli útjának következő állomása márciusban Los Angelesben lesz. Innen Kanadába, Japánba, Kínába, Dubaiba is ellátogat, majd jövőre visszatér Európába is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest