… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT A 12 Szépségkirálynő döntős

A 12 Szépségkirálynő döntős

Bejelentette a TV2, hogy ki lett  A Szépségkirálynő című műsor tizenkét döntőse. Tatár Csilla és Tilla felváltva sorolták a továbbjutók neveit, a három kieső könnyes szemmel intett búcsút a koronának, számukra véget ért a verseny. A legjobbak a szombati élő adásban bizonyíthatnak, ahol kiderül kié lesz idén a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary koronája.

Magyarország szombaton újra szépségkirálynőket választ! A herceghalmi Abacus Hotelben már javában zajlik a felkészítő tábor, ahol az ország legszebb lányai szigorú napirend szerint dolgoznak azért, hogy június 9-én valóban a legjobb formájukat hozzák az élő műsorban.

Alakreform edzés, járáspróbák, angolóra, kommunikációs tréning, valamint a táncos koreográfia betanulása mellett a lányoknak az elmúlt héten öt háziversenyen kellett bizonyítaniuk felkészültségüket. A Miss Talent, a Miss Bikini, a Miss Charity, a Miss Beauty Face és a Miss Sport versenyek a zsűrinek is segítséget nyújtanak abban, hogy eldöntsék, kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségük révén is érdemesek a koronára.

Akik ezeket a versenyeket megnyerik, védettséget élveznek és szereplői a szombati élő adásnak. A TV2 show-jának házigazdái, Tatár Csilla és Tilla elsőként az öt biztos továbbjutót, az alversenyek győzteseit szólította: Bencsik Emerencia bűvészprodukciójával érdemelte ki a Miss Talent címet, Kocsis Alexandra tökéletes alakja Miss Bikini győzelmet ért. A választott jótékonysági ügye mellett Rákosi Annamária érvelt a legjobban, így ő lett Miss Charity, míg a Miss Beauty Face címet a zsűri Cserháti Tamarának szavazta meg. A legsportosabb lány, így a Miss Sport győztese idén Konkoly Ágnes lett. Rajtuk kívül még Kovács Nikolett, Csábi Tünde, Ricza Niki, Egedi Niké, Almassalma Zita, Görög Réka Dorottya és egyedüli szőkeként Gombos Alíz esélyesek A Szépségkirálynő címre.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest