… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT 7 világsztár, aki divattervezésre adta a fejét

7 világsztár, aki divattervezésre adta a fejét

Időről- időre a legtöbb hírességnek eszébe jut, hogy érdemes lenne kihasználniuk a hírnév és népszerűség adta előnyöket, így nem ritka például ha parfüm vagy divattervezésre adják a fejüket. Vannak, akiknél ez egyedi eset, ám léteznek olyanok is, akik ezt egy külön, új karriernek tekintik, és valóban mindent megtesznek azért, hogy itt is kivívják a szakma elismerését.

Mary Kate és Ashley Olsen
Mary Kate és Ashley Olsen, vagyis az Olsen ikrek gyermekszínészként kezdték, számos sorozatban és filmben játszották a rosszcsont, izgága, ámde szeretnivaló ikerlányokat. Azonban mostanság egy egészen másfajta karriert építenek, hiszen néhány éve divattervezésre adták fejüket. Számos stílust és vonalat követtek már, 2006- ban Badgley Mischka- t képviselték, és mostanra pedig elkészült saját márkájuk is.

Victoria Beckham
Victoria Beckham a 90- es években alakult, nagy sikerű lánybanda, a Spice Girls tagjaként vált híressé, majd hozzáment a világ egyik legjobban fizetett és leghíresebb focistájához, David Beckhamhez. A legújabb hírek szerint ugyan a Spice Girls zenekar újra összeáll egy musical erejéig, ám fő profilja évek óta a divattervezés. A sztár nevével fémjelzett márka a hírességek körében is kedvelt, mivel a ruhák esztétikusak, a vonalak letisztultak és egyszerűek, szépen kiemelik a test kontúrjait.

P. Diddy
A rapper és producer, P. Diddy is létrehozta saját ruházati cégét Sean John névvel. Az 1998- ban alapított dívatmárka kimagasló sikereket ért el, többek között négyszer jelölték Diddyt az év legjobb divattervezőnek járó CFDA díjra, majd 2004- ben végül el is nyerte.

Fotó: PR

Gwen Stefani
A szőke bombázó, Gwen Stefani is egy bandában, mégpedig a No doubt- ban kezdte, de az igazi hírnevet végül a szólókarrier hozta el számára. Ám mikor várandós lett életmódot váltott, a mozgalmas turnézást felcserélte valami nyugodtabbra, mégpedig a divattervezésre. 2004- ben megalkotta saját divatmárkáját, a L.A.M.B.- et, amely mindig a Fashion Weeken mutatja be a legújabb kollekciókat . A márka óriási népszerűségnek örvend nemcsak a divatkövetők, hanem a sztárok körében is.

Jessica Simpson
Jessica Simpson valószínűleg a legsikeresebb sztárból lett divattervező, mivel állítólag 1 milliárd dollárra rúg az éves bevétele az általa tervezett ruhákból, cipőkből és táskákból. A Jessica Simpson Kollekció (JSC) fő darabjait első sorban cipők és táskák alkotják, valamint van már egy különleges gyűjtemény is a sztár által tervezett illatokból. Az ex énekesnő már tervezi az internetes értékesítést, egy saját szépség oldalt szeretne létrehozni BeautyMint névvel.

Avril Lavigne
A lázadó énekesnő, Avril Lavigne a Kohl- on keresztül indította el saját kollekcióját, az Abbey Dawnt. Első sorban a tinédzser, illetve fiatal korosztálynak szánja ruháit, melyek legfőbb ismertetőjegyei a nyomott csillag minták, a fekete és a rózsaszín. Az énekesnő a tavalyi évben debütált kollekciójával a Fashion Week- en, nem kis sikerrel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest