… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT 5 kötelező buliszerelés az Ünnepekre!

5 kötelező buliszerelés az Ünnepekre!

Közeledik az évet lezáró karácsonyi és szilveszteri buli, így fontos, hogy az ember lánya valóban tündököljön! Ezúttal összegyűjtöttünk 5 divatos alapdarabot, ami a 2013-as téli szezonban nélkülözhetetlen lesz.

Klasszikus kis fekete
Örök divat télen-nyáron, népszerű mióta Coco Chanel feltalálta, szinte mindenkinek jól áll, nem számít, hogy hivatalos eseményről, vagy baráti összejövetelről van szó. Egy-egy buli alkalmával tökéletes, mivel nem kell gondolkodni a komplett szerelésen, elég csupán a kiegészítőket ügyesen összeválogatni.

Romantikus csipke
Amikor közeleg a karácsonyi, szilveszteri ünnepi szezon a csipke valahogy mindig előkerül a szekrényből. A legjobb az benne, hogy hihetetlenül sokoldalú, párosíthatod bőrdzsekivel, bőrcsizmával, vagy akár egy egyszerű blézerrel is, esetleg magassarkú cipővel.

Átlátszó trend
Idén télen minden a ragyogásról szól! Ha szeretnéd magadra te is felhívni a figyelmet, válassz a ma divatos átlátszó felsők közül. A legfontosabb csupán, hogy maradj az ízlés határain belül, viselj sűrűn mintázott darabot, vagy válassz alá egy egyszerű pántos toppot.

Ceruzaszoknya
A kis fekete mellett a másik örök slágertrend nem is lehet más, mint a ceruzaszoknya. Ez az egyszerű darab nem csak a bulik, de az üzleti ebédek, és romantikus vacsorák kötelező kelléke is egyben. Az idei szezonban kétséget kizáróan a bőr változatok viszik a prímet.

Kabát, de szegecses!
Szegecsekkel ma már szinte minden ruhadarabon találkozhatunk. A télen a kabátokra is felkerültek, legyen szó bőrdzsekiről, vagy szövetkabátról. Egy klasszikus fehér felsővel és vékony bőrnadrággal ütős összeállítást kaphatsz!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest