… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT 2012 legextrémebb ékszertrendje – körömgyűrű

2012 legextrémebb ékszertrendje – körömgyűrű

Lady Gaga stílusa már az ékszereken is nyomott hagyott. A 2012-es trendek kedvence a körömgyűrű, mely a műköröm és az ékszer kereszteződéséből született!

A klasszikus fazonok ideje úgy tűnik lejárt, a tervezők egyre extrémebb ötletekkel, és formákkal állnak elő. Az egyik legkülönösebb trend 2012-ben a körömgyűrűk viselte, ezek az ékszerek, leginkább fénylő karmokra hasonlítanak, és eredetileg a kínai nők használták őket körmük védelmére.

Manapság a sztárokon is egyre gyakrabban látni a furcsa ékszert, nemrégiben Nicole Richie pózolt fénylő arany karmokkal egy fotózáson, de Katy Perry is előszeretettel viselte már ezt a típusú kiegészítőt.

A körömgyűrűk között találunk bizsu verziót, valamint arany, csillogó, valamint drágaköves változatot, és ha nem szeretjük a tigris méreteket, rövid stílusú darabok közül is válogathatunk. Ha gondolod, párosíthatod egy hozzáillő körömlakkal, vagy karkötővel! A bizarr ékszer kitalálója Jules Kim New York-i ékszerész volt. A híres tervező bár azt vallja, a hétköznapokból merít ihletet, a körömgyűrűk cseppet sem mondhatók hétköznapinak, vagy szokványosnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest