… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Nickelodeon Kids Choice Awards idei díjazottjai

Nickelodeon Kids Choice Awards idei díjazottjai

A március 31-én Los Angelesben tartott 25. Kids Choice Awards-on igazi sztárdömpingnek lehettünk szemtanúi, hiszen a legtöbb fiatal híresség, sztár végigvonult idén a narancssárga szőnyegen. Nem csak a díjazottak, hanem jelentős személyiségek, mint Michelle Obama és szupermodellek, mint Heidi Klum is végigélvezték a látványos este minden pillanatát. A sztárok az alkalomhoz illő öltözékben tündököltek, a csillogó, méregdrága kreációk helyett, vicces, vidám, színes és egyedi darabokat öltöttek magukra.

 

Az est házigazdája a tízszeres KCA nyertes Will Smith volt, aki kihirdette többek között a TV, mozi, zene és sport világának kedvenceit. Smith zseniális és hajmeresztő belépője után  Michelle Obama a Grammy-díjas énekesnek, Taylor Swiftnek a The Big Help Award-ot adta át, melyet a természeti katasztrófák kivédéséért, egy jobb, „zöldebb” világ eléréséért való harcáért, ezt a célt a gyerekek körében való népszerűsítéséért kapta.

 

A gyerekek március 1 és 31 között szavazhattak kedvenceikre összesen 20 kategóriában. Összesen 220 millió szavazat gyűlt össze. A legjobb filmszínész kategóriában Adam Sandler, míg legjobb filmszínésznőként Kristen Stewart volt a befutó. Az Alvin és a Mókusok legújabb részét választották a legjobb mozifilmnek, a Csizmás, a kandúrt pedig a legjobb animációs filmnek. Katy Perry pedig hazavihette a legjobb hangért járó díjat a Hupikék című mozifilmben nyújtott teljesítményéért.

credit: NK Press, Charley Gallay, Alberto E. Rodriguez

A televíziós kategóriában a legjobb sorozatért járó elismerést a Victorious vehette át, míg a legjobb rajzfimnek járó díjat a Spongyabob Kockanadrág kapta. A fiatalok kedvenc tévés színészüknek Jake Shortot, színésznőjüknek Selena Gomezt választották, aki a zene kategóriában szintén díjat nyert, míg Justin Bieber győzedelmeskedett, mint legjobb férfi énekes.  A legjobb dalért járó díjat pedig az LMFAO vihette haza Party Rock Anthem című számukért.

Nemcsak a sztárok kavalkádja volt ezerszínű, hanem ruháik is. Az estén az egészen extravagáns ruhákon át a neonszínű, vicces darabokon át minden megtalálható volt. Katy Perry most sem okozott nekünk csalódást. Extrém, neonzöld színű melltartót és cipőt, valamint egy aszimmetrikus szoknyát viselt. Ehhez párosuló hosszú kék hajával biztosan bezsebelhetett jó néhány pillantást. Kristen Stewart, aki a legjobb színésznő díját kapta, egy kék, virágos Stella McCartney ruhában és neonkék tűsarkúban jelent meg, mely nem tűnt a legideálisabb választásnak.

credit: NK Press, Kevork Djansezian

A 19 éves Selena Gomez gyönyörű, világos Dolce Gabbana szoknyát és topot viselt. Stewarttal ellentétben az ő választása telitalálat volt, az együttes tökéletesen illett a bájos lányhoz, igazi vidám, kislányként tündökölt az est folyamán. A legszebb az éppen válófélben lévő Heidi Klum volt. A 38 éves szupermodell egy csodaszép világos mini ruhát viselt szürke combig érő csizmával. A legextrémebb ruha címét pedig nem más, mint Nicki Minaj nyerte, aki Lady Gagát meghazudtoló módon viselte színes, műanyag, borzasztóan kényelmetlennek tűnő ruháját. A cseppet sem hétköznapi ruhához plüssállatokkal kirakott cipő dukált.

Ezt különleges estén nem csak a díjakat sorsolták ki, hanem nem mindennapi show-k, koncertek és műsorok színesítették a gyerekek első számú díjátadóját.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest