… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT 2011 legdivatosabb télikabátjai

2011 legdivatosabb télikabátjai

Az idei őszi-téli szezon igazán bővelkedik a különféle színű és fazonú kabátokban.  Megtalálható a hosszú elegáns, rövid szőrmés, gombos, övvel díszített, kockás, szövet vagy akárbőrkabát is.Nem is beszélve a dizájner kabátokról. Itt megtalálhatod a legjobban hozzád passzoló télikabátot!

Szőrmés kabátok
2011-ben újra trenddé vált a szőrme, nem csak a kabátokon, de kiegészítők formájában is. A szőrme mindig is az elegancia és a luxus védjegye volt. Az idei téli kollekcióban is megtalálhatóak a szőrmebundák és szőrmegalléros szövetkabátok is, amik a 70-es évek elegáns és nőies stílusát idézik. Érdemes azért odafigyelni, hogy egy szőrmés kabát mellé, egyszerű kiegészítőt válasszunk.

1. Barna szőrmés kabát, Reserved; 2. Szürke kabát, David Moore/VAN GRAAF, 249.990 Ft; 3. Fekete csatos, Mango

Övvel díszített kabátok
Idén a tervezők különböző kiegészítőkkel dobták fel a téli kollekciójukat. Egy egyszerűnek tűnő kabátot is könnyű feltűnően elegánssá varázsolni, csak egy nagy deréköv szükséges hozzá, ami odavonzza a tekintetet, viselőjének igazán nőies karcsú alakot kölcsönöz. Szinte minden stílussal kombinálható, farmerhez és rövidszoknyához is remek választás.

1. Fehér öves, Tally Weijl; 2. Barna, Mayo Chix

Színes-gombos
Hiába köszöntött be a sötét, hideg tél, az idei divatban ez nem látszik meg. Az őszies barna, fekete, szürke színek mellett, szerepet kapnak a vadabb nyárt idéző zöld, kék, lila, bézs árnyalatok is. Emellett a minimalista dizájnnal rendelkező kabátokat színes nagyobb gombokkal tették trendivé. Ráadásul mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő színt és fazont!

1. Zöld kabát, H&M, 14.990 Ft; 2. Bézs gombos, F&F, 13.800 Ft; 3. Dupla gombos sötétkék, Zara, 25.995 Ft

Nőies szövetkabátok
Visszatérnek a 90-es évek legcsinosabb darabja, szinte minden nő ruhatárában megtalálható volt a szövet kabátok. Idén újra divatba jöttek, persze egy két plusz kiegészítővel, mint például a gombok, oldalzsebek, de kockás változatát is ajánljuk.

1. Sötétszürke, zsebes, Marks&Spencer; 2. Kockás, H&M, 19.990 Ft; 3. Barna elegáns, Esprit

Hosszú megköthető szövetkabátok
A hagyományos szövetkabátok egy új trendi stílusával is megismerkedhetünk, még hosszabbak, mint elődeik. Derékban megköthetőek, ezért karcsúsítják viselőjét. Egy színes sál vagy magas nyakú pulóver a legmegfelelőbb választás hozzá.

1. Hosszú bézs, Marc Cain; 2. Fekete övvel, Only; 3. Hosszított szőrmés, Franco Callegari/VAN GRAAF, 119.990 Ft

Csatos-fényes
Ezek fazonok inkább sportosabbak, gyűrt, fényes anyagból készültek, kapucnis, magas nyakú, bélelt pufis, vagy hosszított változatát is megtalálhatjuk. Fémcsattal, vagy gombokkal díszített fazonok igazán kellemes viselet egy hideg téli napon.

1. Fekete öves, Camaieu, 2. Kék, Orsay; 3. Csíkozott, Marc Cain

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest