… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Viking vagy igazi művészlélek?

Viking vagy igazi művészlélek?

Kockásing, szakadt farmer, öltöny, trikó? Nem csak öltözetedet alakíthatod a stílusodnak megfelelően, de az arcszőrzeted is. Ha unod már, hogy mindig ugyanaz az arc tekint rád vissza a tükörből, mutatunk pár egyszerű trükköt, melyet egy jó szakállvágóval vagy akár többfunkciós szőrzeteltávolító készlet segítségével otthon is könnyen megvalósíthatsz. (x)

Jó tanács: Ne siesd el! Ha randira vagy fontos eseményre készülsz érdemes a szokásos 5 perces elkészülési idő helyett egy kicsit több időt szánni magadra. Próbáld ki például a meleg vizes törölköző borogatást, ami remekül megpuhítja a szőrszálakat és mindössze 1-2 percet vesz igénybe. Hidd el, megéri!

Joker

Kissé elhanyagolt hatású, ugyanakkor páratlanul szexi közepes hosszúságú borostával elérheted a lázadó rocker hatást egy kockásinggel és farmerral kombinálva. Az elegáns megjelenésért kapj fel egy alkatodhoz passzoló inget vászonnadrággal.

Így vágj bele:

  1. Hagyd megnőni az arcszőrzetedet kb. 2 -2,5 cm hosszúra.
  2. Szakállvágógép segítségével az arcod két oldalán vágd le a borostát kb. 0,5 cm-re, a szád vonalánál, az álladnál hagyd hosszabbra a szőrödet, a bajszodat is ennek megfelelően formázd.
  3. Borotváld le az arccsontodnál és a nyakadról a kósza szőrszálakat.
  4. Ha elegánsabb megjelenést szeretnél a precíziós nyíró segítségével kontúrozz.Ha vizuális típus vagy, itt egy kis segítség:

 

Művész
Egy jól megformázott bajusz segítségével könnyen elérheted a laza művész hatást. Persze nem kell a Salvador Dalí végletekig elmenni, hacsak nem az a cél, hogy mindenki rád figyeljen.

Így vágj bele:

1.Hagyd megnőni a bajszodat kb. 2 -2,5 cm hosszúra
2. Az arcod többi részén és a nyakadon hagyhatsz rövid borostát, ha gondolod.
3. A precíziós nyíró segítségével formázd a bajszodat és a pajeszodat.

 

Viking
Már nem csak a hipszterek hódolnak az önkifejezés ezen formájának, a szakáll vitathatatlanul trendi lett még az üzleti világ főszereplőinek körében is. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy bár a szakállnövesztés nagyszerű megoldásnak tűnhet a mindennapi borotválkozási macerák elkerüléséhez, a szakáll is igényel ápolást és igazítást.

 Így vágj bele:

  1. Hagyd megnőni a szakálladat és a bajuszodat és mosd meg arcszőrzetedet is heti egyszer-kétszer samponnal és ápold balzsammal.
  2. Kend be szakállolajjal, hogy puha és hidratált legyen.
  3. Fésüld meg és egy szakállnyírógép segítségével egyenletesen formázd a bajuszodat, majd a szakálladat az állkapcsod vonalát követve, U-alakot formázva.
  4. Fésüld meg gyakran és igazítsd meg akár heti rendszerességgel az ápolt hatásért.

Nehéz megtalálni az igazit a szőrzet-eltávolító eszközök között is

A szakáll trend elterjedésére a világ egyik legismertebb szépségápolási márkája, a Braun egy egész portfolióval reagált. Ezeket a termékeket elsősorban azoknak a férfiaknak ajánljuk, akiknek macerát jelent a rendszeres borbélyhoz járás, de szeretnék, ha arcszőrzetük mindig ápolt lenne. A portfólióból most csak két – Gillette borotvával kiegészített– terméket választottunk ki, de a teljes portfóliót megtalálod a www.braun.hu weboldalon.

Kifejezetten szakállhoz ajánlják a 39-féle hosszbeállítással rendelkező Braun BT3040 szakállvágó készüléket, melynek intelligens precíziós fésűjével tökéletessé teheted stílusodat.

 

Ha még nem tudod biztosan, hogy melyik stílus illik hozzád a leginkább, akkor a Braun 9in1 többfunkciós szőrzeteltávolító készlet tökéletes megoldás lehet számodra. Intelligens kiegészítőinek köszönhetően 9 különböző feladattal is gond nélkül megbirkózik.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest